user_mobilelogo

Het komt helaas wel eens voor dat er voor een Vizsla een nieuwe baas gezocht moet worden. Zoek je een nieuw huis voor jouw Vizsla? Vul dan onderstaand formulier in en stuur een kopie van de stamboom mee.
Ben je geïnteresseerd om een herplaatser op te nemen? Kijk dan regelmatig op deze website.

  • Alleen Vizsla’s met stamboom komen in aanmerking voor plaatsing op de website.
  • Alleen de eigenaar kan een hond voor herplaatsing aanbieden.
  • Aanbieders die geen lid zijn van de vereniging betalen een bemiddelingsbijdrage, gelijk aan één jaar contributie.
  • De vereniging beslist of een aangeboden hond op deze website wordt geplaatst.

De herplaatsers die wij op onze website publiceren zijn alleen vizsla's met een stamboom.
Hoe schrijnend we de situatie van asielvizsla's en broodfokvizsla's ook vinden; wij kunnen als rasvereniging niet instaan voor de herplaatsing van deze dieren waar wij de afkomst niet van kennen.
Als rasvereniging stellen we regels en normen op om op een correcte wijze te fokken en raden we mensen aan om te kiezen voor een hond met een stamboom.
Het is in de eerste plaats de taak van de fokker van een herplaatser om een nieuwe thuis te vinden voor één van haar honden. Een fokker dient het lot van haar pups ter harte te nemen gedurende de rest van hun leven.
Graag helpen wij hierbij door deze te herplaatsen dieren te publiceren op deze pagina.

Heb je vragen? Mail ze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkgroep Pup- en rasinformatie helpt je graag verder.


20 maart 2024

Vince zoekt een een nieuw (t)huis!

Vince 3Mag ik jullie voorstellen aan Vince een 4 jarige prachtige reu (chemisch gecastreerd). In de basis is hij een lieve aanhankelijke hond die goed luistert en graag nieuwe dingen leert, maar ook een heel gevoelige hond. Vince heeft naast de puppy jacht- en gehoorzaamheidstraining gevolgd. Hij kent de commando's en staat goede onder appèl. Tijdens de wandelingen in (natuur)gebieden waar weinig of geen andere mensen of honden zijn is hij rustig en in zijn element. Hij zal niet achter een hert, volgels of konijnen aanrennen. 

Maar waarom zoekt Vince dan toch een nieuw (t)huis?
Vince is een lieve hond en doet stoer maar is ondertussen erg sensitief, onzeker en waaks. Hiervoor is een hondengedragsdeskundige ingeschakeld, zij ziet een lieve hond, die kalm en met beleid getraind kan worden. Echter door zijn 'redirectie problematiek' zijn er helaas bijtncidenten voorgevallen. 
Met pijn in het hart hebben zijn huidige baasjes het besluit genomen om voor Vince een nieuwe omgeving te zoeken waar ruimte, stabilieteit en een rustige ervaren baas hem verder kunnen helpen.

Wil jij met Vince aan de slag? Stuur een email naar Mareen van Londen-van de Beek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

VFR

Reglement JBT

Koopovereenkomst

Formulier herplaatser