user_mobilelogo

Het komt helaas wel eens voor dat er voor een Vizsla een nieuwe baas gezocht moet worden. Zoek je een nieuw huis voor jouw Vizsla? Vul dan onderstaand formulier in en stuur een kopie van de stamboom mee.
Ben je geïnteresseerd om een herplaatser op te nemen? Kijk dan regelmatig op deze website.

  • Alleen Vizsla’s met stamboom komen in aanmerking voor plaatsing op de website.
  • Alleen de eigenaar kan een hond voor herplaatsing aanbieden.
  • Aanbieders die geen lid zijn van de vereniging betalen een bemiddelingsbijdrage, gelijk aan één jaar contributie.
  • De vereniging beslist of een aangeboden hond op deze website wordt geplaatst.

De herplaatsers die wij op onze website publiceren zijn alleen vizsla's met een stamboom.
Hoe schrijnend we de situatie van asielvizsla's en broodfokvizsla's ook vinden; wij kunnen als rasvereniging niet instaan voor de herplaatsing van deze dieren waar wij de afkomst niet van kennen.
Als rasvereniging stellen we regels en normen op om op een correcte wijze te fokken en raden we mensen aan om te kiezen voor een hond met een stamboom.
Het is in de eerste plaats de taak van de fokker van een herplaatser om een nieuwe thuis te vinden voor één van haar honden. Een fokker dient het lot van haar pups ter harte te nemen gedurende de rest van hun leven.
Graag helpen wij hierbij door deze te herplaatsen dieren te publiceren op deze pagina.

Heb je vragen? Mail ze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkgroep Pup- en rasinformatie helpt je graag verder.

 

Dézi

Update Herplaatsing Wenters Devai Dézi:

Aanmelden is op dit moment niet meer nodig!

Op dit moment hebben wij een aantal positieve reacties mogen ontvangen van geïnteresseerden om Dézi een goede plek te bieden. Wij willen de herplaatsing van haar niet over één nacht ijs laten gaan en proberen wij dit zeer zorgvuldig te doen. De aankomende tijd gaan wij kijken in hoeverre wij een keus kunnen maken uit de aanvragen en proberen wij belangstellenden benaderen voor een kennismaking met Dézi.

Aanmelden is op dit moment dan ook niet meer nodig. Zodra Dézi elders wordt herplaatst, zullen wij dit tevens melden. Iedereen die gereageerd heeft krijgt z.s.m. persoonlijk bericht. 

Wij willen dan ook iedereen alvast bedanken voor het delen, meedenken en het aanbieden van een fijne plek voor haar.

Met hartelijke groet, Ine Haarman en Erika Elsjan


Met pijn in ons hart maar in de wetenschap dat het beter is voor Dézi (Wenters Devai Dézi) zijn wij voor Dézi op zoek naar een nieuwe baas. Wegens ziekte kunnen wij haar helaas niet meer bieden wat zij nodig heeft.

Dézi is geboren op 07 februari 2018. Zij is een hele mooie, iets grotere vizsla teef. Vrij donker van kleur.  

Ze is geënt, gechipt, ontwormd, heeft HD A en is niet gesteriliseerd. Zij heeft een aantal hondenshows met succes gelopen.

Dézi heeft basis apport en veldwerktraining gehad. Door langdurige ziekte van haar huidige baas is het er helaas nogal eens bij ingeschoten, waardoor de training van Dézi achterstand heeft opgelopen en nog niet is afgerond. Dézi is slim, leert graag en snel en zit vol met energie.

Voor verdere informatie en foto’s van haar verwijs ik u naar de website: Wenters Vizsla - Herplaatsing

Dézi 

 

 

 

VFR

Reglement JBT

Koopovereenkomst

Formulier herplaatser

Privacyverklaring