user_mobilelogo

Het komt helaas wel eens voor dat er voor een Vizsla een nieuwe baas gezocht moet worden. Zoek je een nieuw huis voor jouw Vizsla? Vul dan onderstaand formulier in en stuur een kopie van de stamboom mee.
Ben je geïnteresseerd om een herplaatser op te nemen? Kijk dan regelmatig op deze website.

  • Alleen Vizsla’s met stamboom komen in aanmerking voor plaatsing op de website.
  • Alleen de eigenaar kan een hond voor herplaatsing aanbieden.
  • Aanbieders die geen lid zijn van de vereniging betalen een bemiddelingsbijdrage, gelijk aan één jaar contributie.
  • De vereniging beslist of een aangeboden hond op deze website wordt geplaatst.

De herplaatsers die wij op onze website publiceren zijn alleen vizsla's met een stamboom.
Hoe schrijnend we de situatie van asielvizsla's en broodfokvizsla's ook vinden; wij kunnen als rasvereniging niet instaan voor de herplaatsing van deze dieren waar wij de afkomst niet van kennen.
Als rasvereniging stellen we regels en normen op om op een correcte wijze te fokken en raden we mensen aan om te kiezen voor een hond met een stamboom.
Het is in de eerste plaats de taak van de fokker van een herplaatser om een nieuwe thuis te vinden voor één van haar honden. Een fokker dient het lot van haar pups ter harte te nemen gedurende de rest van hun leven.
Graag helpen wij hierbij door deze te herplaatsen dieren te publiceren op deze pagina.

Heb je vragen? Mail ze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkgroep Pup- en rasinformatie helpt je graag verder.


Bowie14 juni 2023

Goed nieuws, Bowie heeft zijn nieuwe (t)huis gevonden vanaf september gaat hij daar wonen!

 

18 mei 2023

Bowie is een prachtige, krachtige zeer energieke enthousiaste gecastreerde reu, van bijna 2 jaar. In de basis is hij een aanhankelijke huishond. Bowie kent de basiscommando's, hij heeft een puppytraining gedaan en een deel van de jachttraining. Hij houdt van lange wandelingen in het bos. Speurt en kroelt graag.

Bowie kampt met ‘redirectie’ problematiek, waardoor hij buitenshuis tegen vreemden vijandig gaat blaffen. Hiervoor is Bowie bij een gedragstherapeut geweest. Helaas zijn er door het redirectieprobleem 2 hap-incidenten voorgevallen. Omdat er 2 kinderen in zijn huidige leefomgeving aanwezig zijn is het vertrouwen vermindert en zoeken zijn zijn baasjes met pijn in hun hart een ander thuis voor hem.

Met bekende soortgenoten is hij enthousiast en zijn er geen problemen.

Bowie reageert met huid en ontlastingsklachten op kip en rund, op dit moment krijgt hij voer o.b.v. vis, lam en geit.

Wil jij met Bowie aan de slag? Stuur een email naar Albert Boevé: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Mitch zoekt jou.... heeft op 28 mei een nieuw huis gevonden!

Mitch herplaatser

Mitch is een lieve en vriendelijke bijna 6 jarige intacte reu met stamboom.

In huis gedraagt hij zich goed, wil graag bij je in de buurt zijn. Mitch is vriendelijk, nieuwsgierig en erg enthousiast naar kinderen, maar door zijn maat wellicht wat lomp en zou dus wat beter op zijn plek zijn bij wat oudere kinderen.

Dagelijks een lekkere wandeling of gooien met een bal doet hij erg graag. Hij houdt van knuffelen en heerlijk in het zonnetje liggen luieren.

De reden van Mitch zijn herplaatsing is dat zijn eigenaar geëmigreerd is naar Canada en had gehoopt Mitch mee te kunnen nemen, helaas is dit niet gelukt. Nu woont Mitch bij familie maar die kunnen Mitch vanwege gezondheidsredenen niet geven wat hij verdient. Zij gunnen hem dan ook een baasje dat hem kan geven wat hij nodig heeft.

 

Voor meer info kun je contact opnemen met Albert Boevé: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 


Nieuw thuis gezocht... en gevonden, half mei vertrekt ze naar haar nieuwe thuis!

herplaatser teef kopie

Deze super lieve, actieve, probleemloze en vriendelijke teef van 14 maanden, met stamboom, zoekt een nieuw huis. Ze moet dagelijks haar energie kwijt, helaas ontbreekt daar de tijd voor.

Ze heeft liefde en warmte nodig, wil geknuffeld worden en eventueel bij je op de bank liggen.Kan jij haar de juiste aandacht geven?

Nadere informatie is te verkrijgen bij Albert Boevé: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
UPDATE 6 april: waarschijnlijk een nieuw huis gevonden


VFR

Reglement JBT

Koopovereenkomst

Formulier herplaatser