user_mobilelogo

De vereniging is altijd op zoek om de kosten voor de diverse activiteiten zo laag mogelijk te houden voor de leden.

Eén van de mogelijkheden is om te adverteren in het clubblad van de vereniging, de Vizsla Varia.
De Vizsla Varia verschijnt 3 maal per jaar, in een oplage van + 650 stuks en wordt in kleur gedrukt bij een professionele drukkerij. Wij durven te stellen dat het een clubblad is om trots op te zijn. We hebben weliswaar al een aantal trouwe adverteerders maar de ruimte om te adverteren is voldoende aanwezig.
Tarieven en een digitaal proefexemplaar worden u desgewenst toegestuurd.

Een andere leuke mogelijkheid is met een stand aanwezig zijn op één van onze activiteiten om uw product te promoten.
U kunt daarbij denken aan de Vizsladag, een gezellig samenzijn met de leden en daarbij de nodige activiteiten al dan niet op wedstrijdniveau. Dit jaar valt de Vizsladag samen met de viering van ons 45 jarig Jubileum.
Een dag waar we o.a. veel leden verwachten om samen bij dit heugelijke feit stil te staan.
Een andere dag waar doorgaans veel leden en niet leden op af komen is de jaarlijkse Kampioensclubmatch waar zowel de kortharige als de draadharige Vizsla gekeurd worden door erkende keurmeesters in al hun leeftijdsklassen. Deze dag wordt doorgaans druk bezocht en is een mooie gelegenheid om uw product onder de aandacht de brengen.

Voor de tarieven verwijzen wij naar het aanvraagformulier voor adverteren en standhouders. Nadere informatie over bovenstaande mogelijkheden kunt u opvragen via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Statuten

Huishoudelijk reglement

Bestuursverslag 2019

Reglement jaarprijzen

Privacyverklaring