user_mobilelogo

De vereniging doet altijd haar best om de kosten voor de diverse activiteiten zo laag mogelijk te houden voor de leden. Dat doen we onder andere door de verkoop van advertentieruimte in het clubblad van de vereniging, de Vizsla Varia en van standruimte op onze activiteiten,

Adverteren

De Vizsla Varia verschijnt 4 maal per jaar, in een oplage van ruim 700 stuks en wordt in kleur gedrukt bij een professionele drukkerij. Wij durven te stellen dat het een clubblad is om trots op te zijn. We hebben een aantal trouwe adverteerders, maar de ruimte om te adverteren is voldoende aanwezig.
Tarieven en een digitaal proefexemplaar worden u desgewenst toegestuurd.

Stand

Een andere leuke mogelijkheid is met een stand aanwezig zijn om uw product te promoten op één van onze activiteiten. Bijvoorbeeld op de Vizsladag, een gezellige dag voor leden en bezoekers met leuke activiteiten, op recreatief- en wedstrijdniveau. Dit jaar valt de Vizsladag samen met de viering van ons 45-jarig Jubileum en dus verwachten we veel Vizsla-liefhebbers en belangstellenden om samen dit heugelijke feit te vieren.
Een andere dag waar veel leden en niet-leden op af komen is de jaarlijkse Kampioensclubmatch, waar zowel de kortharige als de draadharige Vizsla's in alle leeftijden, gekeurd worden door erkende keurmeesters. Deze dag wordt altijd druk bezocht en is een mooie gelegenheid om uw product onder de aandacht te brengen.

Voor de tarieven verwijzen wij naar het aanvraagformulier voor adverteren en standhouders. Nadere informatie over bovenstaande mogelijkheden kunt u opvragen via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Statuten

Huishoudelijk reglement

Beleids- en uitvoeringsplan

Gedragscode

Reglement jaarprijzen