user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

winnaars KCM 2024 kopie10 juni 2024

Na drie weken regen hielden we ons hart vast, zou het droog blijven of zouden we na jaren deze keer binnen in de manege onze show moeten gaan houden. De weergoden waren ons goed gezind en we begonnen de dag droog met een fris windje. Vanaf acht uur werd er hard gewerkt door het team om het terrein in gereedheid te brengen voor de show. Er werden partytenten opgebouwd de ring werd uitgezet en het secretariaat werd in orde gemaakt. De exposanten konden zich vanaf 9.00 uur melden bij het secretariaat, waar zij een presentje ontvingen van onze sponsoren Pro Plan en Unique dogfood.

Om 10.00 uur werd de show officieel geopend door onze voorzitter Jeroen Paulus.
Dit jaar werden de 64 ingeschreven Vizsla’s in één ring gekeurd door één keurmeester. Er werd begonnen met de korthaar reuen.

Keurmeester Susan Mogony keurde vlot en kundig de honden, nam ook de tijd voor de minder ervaren exposanten en gaf ze de indien nodig de kans om een extra rondje te lopen om het gangwerk van de hond beter te kunnen beoordelen.

Uitslag:
Beste reu Vizsla korthaar: Butterfly Hunter Boogeyman van J.J. Derksen: CAC-BOB/Clubwinner ’24
Beste teef Vizsla korthaar: Quodian’s Brenna van Fred Peters: CAC-BOS
Beste reu Vizsla draadhaar: Quodian’s Talisker van Ad van Ardenne: CAC-BOB/Clubwinner ’24
Beste teef Vizsla draadhaar: Quodian’s Dalwhinnie van Lies van Essen: CAC-BOS

BEST IN SHOW ’24: Quodian’s Talisker  van Ad van Ardenne

Bekijk hier alle uitslagen. 

We kunnen terugkijken op een geweldige dag, de sfeer was sportief en heel gezellig. Aan het einde van de dag werden we zelfs nog getrakteerd op een heerlijk zonnetje. Wij bedanken alle helpers die hun best gedaan hebben om deze dag mede te organiseren en tot een succes te maken. Nogmaals hartelijk dank. Zonder jullie was het niet gelukt
Een speciaal woord van dank aan onze sponsoren: Purina Pro plan, Unique Dogfood Benelux, Aalborg Design en Palamountains NL. 

Tenslotte:

Achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de show van volgend jaar. Dat wordt een hele speciale! Wij vieren immers dan het 50-jarig jubileum van onze rasvereniging. Het idee is om de KCM 2025 onderdeel te laten zijn van de jubileum festiviteiten.

De eerste contouren beginnen zich af te tekenen maar alles is nog in concept. Noteer alvast in uw agenda: Jubileum weekend Nederlandse Vereniging voor Hongaarse Staande honden 'Vizsla', 29 mei t/m 1 juni.

Verdere bijzonderheden volgen zo snel als mogelijk. Binnen de vereniging is de organisatie van het jubileum neergelegd bij de evenementencommissie en vanuit deze club zullen verdere bijzonderheden volgen.

Met een hartelijke groet en graag tot volgend jaar!!!

Werkgroep (team) Exterieur