user_mobilelogo

19 mei

Er zijn geen bezwaren kenbaar gemaakt tegen het voorgenomen lidmaatschap van onderstaande aspirant-leden die we 2 mei j.l. hebben gepubliceerd op de website. Hierbij is hun lidmaatschap automatisch definitief geworden.

Carin van Eekelen-van Horen Koningsbosch
Bjorn   Smit Eerbeek
Petr   Kopecky Zoeterwoude-Rijndijk
Wilko   Heijenk Vorden

18 april 2023

Er zijn geen bezwaren kenbaar gemaakt tegen het voorgenomen lidmaatschap van onderstaande aspirant-leden die we 1april j.l. hebben gepubliceerd op de website. Hierbij is hun lidmaatschap automatisch definitief geworden.

Robin   Coster Enschede
Roelof   Hofsteenge Langelo
Luck   Heuckeroth Meppel
Daisy   Bosmans Kampenhout
Martijn   Dorhout Mees Amsterdam
Ad van Ardenne Molenschot
Ernst   Kraaij Amsterdam
Michelle   Timmers Beek en Donk
Dirk   Franken Dodewaard
Nannie van Drunen Den Haag
Ronald   Meppelink Meppel
Jos   Klaassen Gendt
Raoul van Zijl Zoetermeer
Birgit   Lavrijssen Lekkerkerk
Ruud van der  Lee Nootdorp

 

27 juni 2022

Het bestuur heeft de Gedragscode, die is aangenomen op de ALV van 12 maart 2022, opgenomen als artikel 9A in het Huishoudelijk reglement. Je vindt de nieuwe versie van het Huishoudelijk reglement hier.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergaderingen van 16 oktober en 4 december jl. diverse wijzigingen van het Huishoudelijk Reglement, de Algemene Voorwaarden van Levering, het Kynologisch Reglement en het Procesreglement Tuchtrecht aangenomen. Deze wijzigingen treden op 1 januari 2022 in werking.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergadering van 16 oktober jl. besluiten genomen ten aanzien van het gebruik van SNP-markers en over het fokverbod (limited registration). De regels daarvoor treden op 15 november 2021 in werking.

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Raad van Beheer hebben opnieuw de koppen bij elkaar gestoken en zijn samen de ontwikkeling aangegaan van ORWEJA 2.0. 

De Raad van Beheer heeft in mijnrvb.nl het informatieblad stamboompup beschikbaar gemaakt. Hiermee kunnen fokkers op een nette manier informatie aan een potentiĆ«le pupkoper meegeven of opsturen over de pup van hun keuze.