user_mobilelogo

26 februari 2024

Er zijn geen bezwaren kenbaar gemaakt tegen het voorgenomen lidmaatschap van onderstaande aspirant-leden. Hierbij is hun lidmaatschap automatisch definitief geworden.

per 1 april

 Hetty Veenstra Houten

per 1 maart 

  Murielle Fredriksz  Houten

per 1 februari

 Ton    Wessel  Nijmegen  
 Karin    Faase  Hooge Zwaluwe  
 Marianne    Labeye  Nijlen BE
 Allard  van der  Wielen  Hank  
 GabriĆ«lle    Janssen  Zaltbommel  
 Karin    Ruiter  Lisserbroek  
 Martha    Timmer  Odoorn  
 Wendy  van der  Tuuk  Schiedam  
 Anke    Brusse  Naarden  
 Belinda    Leeuwenhage  Muiden  
 Marije    Afink  Borne  
 Arinka    Linders  Houten  
 Diana    Veldkamp  Meppel  
 Sung Soo  den  Dulk  Renkum  
 Henk    Jonker  Ermelo  

per 1 januari

Joost   Barendrecht Baarn  
Kim   Versteeg  Katwijk  
Tiny   Juijn Schiedam  
Jeroen   Ruijken Oosterhout  

 

10 juli 2023

Het reglement is voor alle vrijwilligers binnen de Nederlandse Vereniging van Hogaarse Staande Honden 'Vizsla', zowel kort- als draadhaar.

27 juni 2022

Het bestuur heeft de Gedragscode, die is aangenomen op de ALV van 12 maart 2022, opgenomen als artikel 9A in het Huishoudelijk reglement. Je vindt de nieuwe versie van het Huishoudelijk reglement hier.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergaderingen van 16 oktober en 4 december jl. diverse wijzigingen van het Huishoudelijk Reglement, de Algemene Voorwaarden van Levering, het Kynologisch Reglement en het Procesreglement Tuchtrecht aangenomen. Deze wijzigingen treden op 1 januari 2022 in werking.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergadering van 16 oktober jl. besluiten genomen ten aanzien van het gebruik van SNP-markers en over het fokverbod (limited registration). De regels daarvoor treden op 15 november 2021 in werking.

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Raad van Beheer hebben opnieuw de koppen bij elkaar gestoken en zijn samen de ontwikkeling aangegaan van ORWEJA 2.0. 

De Raad van Beheer heeft in mijnrvb.nl het informatieblad stamboompup beschikbaar gemaakt. Hiermee kunnen fokkers op een nette manier informatie aan een potentiĆ«le pupkoper meegeven of opsturen over de pup van hun keuze.