user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Goof duinen24 april 2024

Goof, een intacte draadhaar reu van 8 jaar, heeft deel uitgemaakt van een gezin van vier. Echter, de kinderen zijn inmiddels het huis uit en ruim twee jaar geleden heeft er een echtscheiding plaatsgevonden. Goof wordt nu verdeeld tussen twee éénpersoons huishoudens. Hierdoor is hij vaak alleen vanwege werk buitenshuis en moet hij wekelijks van adres wisselen. Deze situatie veroorzaakt veel onrust voor hem en de tijd en aandacht die aan Goof wordt besteed, is helaas niet meer zoals vroeger. Hoewel men heeft geprobeerd de zorg te verdelen, is het nu triest voor hem. Ze houden te veel van hem om deze situatie voort te zetten en zijn daarom op zoek naar de liefste nieuwe eigenaar die we kunnen vinden! Iemand die meer tijd met hem kan doorbrengen, hem meer beweging kan bieden en vooral veel aandacht kan geven, want hij is ontzettend aanhankelijk.

Goof is erg aanhankelijk en gefocust op zijn baasje, hoewel hij geen knuffelaar is. Hij geeft er de voorkeur aan om dicht bij je te zijn en ligt liever op je voeten dan op twee meter afstand. Hij wil graag deel uitmaken van het gezelschap, zoekt je op en houdt je in de gaten, mogelijk vanwege zijn omstandigheden. Goof is erg gehoorzaam en lijkt zelfs Nederlands te begrijpen, gezien zijn indrukwekkende woordenschat die hij lijkt te begrijpen.

Daarnaast is Goof behoorlijk onzeker en heeft vaak wat extra aanmoediging nodig. Hij geniet ervan om in het bos te spelen, te snuffelen en spelletjes te doen.

Heb jij de gouden mand voor Goof? Stuur een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.