user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Vince 323 maart 2024

Mag ik jullie voorstellen aan Vince een 4 jarige prachtige reu (chemisch gecastreerd). In de basis is hij een lieve aanhankelijke hond die goed luistert en graag nieuwe dingen leert, maar ook een heel gevoelige hond. Vince heeft naast de puppy jacht- en gehoorzaamheidstraining gevolgd. Hij kent de commando's en staat goede onder appèl. Tijdens de wandelingen in (natuur)gebieden waar weinig of geen andere mensen of honden zijn is hij rustig en in zijn element. Hij zal niet achter een hert, volgels of konijnen aanrennen. 

Maar waarom zoekt Vince dan toch een nieuw (t)huis?
Vince is een lieve hond en doet stoer maar is ondertussen erg sensitief, onzeker en waaks. Hiervoor is een hondengedragsdeskundige ingeschakeld, zij ziet een lieve hond, die kalm en met beleid getraind kan worden. Echter door zijn 'redirectie problematiek' zijn er helaas bijtncidenten voorgevallen. 
Met pijn in het hart hebben zijn huidige baasjes het besluit genomen om voor Vince een nieuwe omgeving te zoeken waar ruimte, stabilieteit en een rustige ervaren baas hem verder kunnen helpen.

Wil jij met Vince aan de slag? Stuur een email naar Mareen van Londen-van de Beek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.