user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

11 januari 2024

Het jaar is nauwelijks begonnen of er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan het organiseren van diverse evenementen. De werkgroep exterieur is verheugd te kunnen mededelen dat de Kampioensclubmatch 2024 plaats zal vinden op zondag 2 juni. Dit jaar zijn we wederom te gast bij Manege de Fruithof, Dorpsstraat 5, 6666 AE in Heteren waar we bij slecht weer ook gebruik kunnen maken van de binnenmanege.

De clubmatch is bij uitstek de gelegenheid om je Vizsla('s) eens in een ongedwongen sfeer te laten beoordelen door een in Vizsla's gespecialiseerde keurmeester. Wij zijn heel blij dat Susan Mogony toegezegd heeft onze Vizsla's te willen keuren. Zij zal alle tijd nemen om ook de honden van de minder ervaren “exposanten” te beoordelen. 
Aan het einde van de dag zal de beste hond per ras gekozen worden en zij verdienen daarmee eeuwige roem en de titel “Clubwinnaar 2024. Voor iedere deelnemende hond is er een keurrapport, certificaat en een aandenken aan deze dag. 

Op het terrein zijn diverse standhouders aanwezig waar speelgoed, hondensnacks tot unieke hondenriemen aangeschaft kunnen worden. In de foyer en op het terras kan een hapje en een drankje worden genuttigd.

Wij kijken er naar uit om jou en je Vizsla(‘s) op deze geweldige dag te ontmoeten. Inschrijven en betaling via:www.onlinedogshows.nl

Vragen? Neemt gerust contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.