user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more
10 december 2023
 
Ik, Jeroen Paulus, ben blij en trots dat ik jullie kan mededelen dat Nanna Pallesen de rol gaat invullen van het bestuurslid Fokkerij en Gezondheid. Zij vervangt hiermee Nicole Slagmolen. Deze benoeming is een felicitatie waard!
 
De werkgroep verdient een afvaardiging in het bestuur die daar voldoende tijd aan kan (en wil) besteden. Nanna heeft naar mij toe bewezen passievol te zijn: ze is betrokken bij ons ras en weet ook het nodige van de fokkerij in het algemeen, en onze Vizsla in het bijzonder. Door de komst van Nanna komt mijn ad interim-rol te vervallen en praat ik haar de komende weken bij. Nanna is ook aanwezig op de eerste bijeenkomst van de werkgroep van 13 december 2023.
 
Zoals eerder met jullie gedeeld, is met het aantreden van Richard van de Lek en Judith Greve de werkgroep op het gewenste niveau. Door de komst van deze werkgroepleden hopen we ZOOeasy zo goed mogelijk te kunnen implementeren.
 
Ook kan ik jullie mededelen dat er een wisseling heeft plaatsgevonden van de vrijwilliger die het eerste aanspreekpunt is voor nieuwe Vizsla-liefhebbers, pup- en rasinformatie verstrekt, en de fokkers van het nest-felicitatiepakket voorziet. We hebben Mareen van Londen-Van de Beek bereid gevonden om deze taak over te nemen van Helen Zanen-Schrama. Helen heeft dit vijf jaar met veel inzet en enthousiasme heeft gedaan. Dank hiervoor!

Voor de werkgroep Fokkerij en Gezondheid is een apart e-mailadres gemaakt, waarmee je alle leden - inclusief Nanna - kunt bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Ik wens de vrijwilligers van deze werkgroep heel veel succes en vooral heel veel plezier met de activiteiten die op hun pad komen en ons helpen bij het in stand houden van de gezondheid van ons (jachthonden)ras. 
 
Met de nieuwe rol van Nanna komt er in het bestuur een plaats vrij voor iemand die het aanspreekpunt wil zijn voor de werkgroep Exterieur. We zoeken iemand die zich verantwoordelijk voelt voor de organisatie van de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch en de aanwezigheid op de Vizsladag. Ik weet zeker dat Nanna het nieuwe bestuurslid goed kan inwerken. Ik kijk uit naar een nieuw bestuurslid dat ook wil meepraten over andere zaken en ons gaat helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Dus lijkt je dit een leuke rol? Stuur mij dan een mail en dan maken we snel een afspraak!