user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

10 januari 2023

KCM 18092022Het jaar is nauwelijks begonnen of er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan het organiseren van diverse evenementen. De werkgroep exterieur is verheugd te kunnen mededelen dat de Clubshow 2023 plaats zal vinden op zondag 11 juni. We hebben er voor gekozen om de clubshow eerder in het jaar te organiseren, omdat september altijd een bomvolle maand is met veel andere tentoonstellingen, veldwedstrijden en proeven.

De clubmatch is bij uitstek de gelegenheid om je Vizsla('s) eens in een ongedwongen sfeer te laten beoordelen door een gespecialiseerde keurmeester. Wij zijn heel blij dat Nathalie Parent uit Frankrijk en Leen van Genechten uit België onze honden zullen keuren. Deze dames zullen alle tijd nemen om ook de honden van de minder ervaren “exposanten” te beoordelen. 
Aan het einde van de dag zal de beste hond per ras gekozen worden en zij verdienen daarmee eeuwige roem en de titel “Clubwinnaar 2023. 
Voor iedere deelnemende hond is er een keurrapport, certificaat en een aandenken aan deze dag. Ook zal er een “Kind hond show “plaatsvinden u kunt op de dag zelf hiervoor aanmelden. 

Dit jaar zijn we te gast bij Manege de Fruithof, Dorpsstraat 5, 6666 AE in Heteren waar we bij slecht weer ook gebruik kunnen maken van de binnenmanege.

Op het terrein zijn diverse standhouders aanwezig waar speelgoed, hondensnacks tot chique handgemaakte lederen halsbanden en riemen aangeschaft kunnen worden. In de foyer van de manege kan een hapje en een drankje worden genuttigd.

Wij kijken er naar uit om jou en je Vizsla(‘s) op deze geweldige dag te ontmoeten. Inschrijven en betaling via: www.onlinedogshows.nl
Vragen? Neemt gerust contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.