user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

4 oktober 2022

D1e Nimrod vindt op 14 november aanstaande plaats in de provincie Flevoland.

Het doel van de Nimrod is enerzijds aan het einde van het seizoen van de jachthondenproeven het in wedstrijdverband vergelijken van de prestaties van de meest succesvolle honden en anderzijds jagers en andere belangstellenden een inzicht te geven in de mogelijkheden van goed opgeleide jachthonden.

Graag maken wij je attent op het bestaan van de Stichting Vrienden van de Nimrod. Deze stichting stelt zich ten doel de Nimrod financieel te ondersteunen, zowel jaarlijks als in geval van nood. Bij de jaarlijkse ondersteuning zijn de Vrienden één van de financiële sponsoren van de Nimrod van enig jaar. Dat gebeurde nu al de laatste 4 jaar. Bij de ondersteuning in geval nood moet het geld komen uit een geleidelijk opgebouwde reserve. 

De inkomsten van de stichting komen van donateurs, die jaarlijks € 30 betalen; de afgelopen jaren waren dat er ruim 150. Het bestuur van de stichting legt verantwoording af voor het financiële beleid aan de Commissie Jachthondenproeven (C.J.P.) en aan de donateurs.
 
Als je de Nimrod een warm hart toedraagt, nodigen wij je graag uit donateur van de Stichting Vrienden van de Nimrod te worden. Je kunt je aanmelden via www.nimrodnederland.nl of door een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen om nadere informatie kan uiteraard ook via ons mailadres.
 
Het bestuur van de stichting Vrienden van de Nimrod wordt gevormd door:
 
Rens Joosen, voorzitter
Peter Roorda, penningmeester
Jacqueline van der Hart-Snelle, secretaris