user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Het bestuur van onze vereniging heeft besloten om de jaarprijzen over 2021 alsnog uit te reiken. Aanleiding is onder andere een met cijfers onderbouwde argumentatie van een van onze leden.

Aanvankelijk besloot het bestuur de jaarprijzen over 2021 niet uit te reiken. We gingen ervan uit dat het merendeel van de activiteiten door covid afgelopen jaar niet door kon gaan. We kregen bijvoorbeeld een mail waarin met cijfers werd onderbouwd dat het aantal activiteiten dat in 2021 wèl doorging nagenoeg vergelijkbaar was met voorgaande jaren. Daarmee is aangetoond dat onze beslissing om de prijzen niet uit te reiken onjuist was. Het bestuur heeft daarom besloten om de prijzen alsnog uit te reiken. We bedanken de leden voor hun input!

Prijsuitreiking tijdens Vizsladag op 21 mei 2022

Omdat we geen oproep hebben gedaan om de behaalde resultaten met jouw hond over 2021 in te sturen, beschikken we op dit moment niet over alle gegevens om een juiste klassering op te kunnen maken. Het is niet haalbaar om dit voor aanvang van de komende ALV op zaterdag 12 maart te realiseren. Daarom worden de jaarprijzen over 2021 uitgereikt tijdens de Vizsladag op zaterdag 21 mei 2022. Op die manier heeft iedereen alsnog de gelegenheid om zijn/haar resultaten in te sturen.

Resultaten insturen

Wil je jouw resultaten insturen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Insturen kan tot dinsdag 19 april 2022. Het bestuur moedigt iedereen aan om resultaten in te sturen. Misschien kom je niet in aanmerking voor de eerste plaats, maar je hond tussen de uitslagen op de website terugvinden geeft wel een gevoel van trots! 

Op deze pagina vind je alle informatie over de jaarprijzen. Het bijbehorende reglement lezen? Klik dan hier