user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Op zondag 3 april organiseren we weer een Vizsla-wandeling! Voor onze voorjaarswandeling is ook dit jaar weer gekozen voor de zogenaamde Vijverwandeling in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, ten oosten van Hilversum. Een prachtig, uitgestrekt natuurgebied dat (bijna) alles heeft wat een Vizsla-bezitter zich maar kan wensen: prachtige wandelroutes, brede lanen, knusse slingerpaadjes, zwemgelegenheid en gezellige horeca. Een perfecte plaats dus voor onze Vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan! Wandel je ook mee?

We zullen ongeveer 5 km (1,5 - 2 uur) wandelen in dit mooie losloopgebied. Voor jongere Vizsla's zijn er mogelijkheden om de route af te snijden. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan. Ook is het verstandig je hond een halsband om te doen voorzien van telefoonnummer, mocht je hond weglopen of jou kwijt zijn en retour naar parkeerplaats gaan. Deelname is op eigen risico en kan verslavend werken ;-)

Na de wandeling is er de mogelijkheid om bij Theehuis 't Hooge erf op eigen gelegenheid nog gezellig na te kletsen. Ook potentiĆ«le eigenaren en niet-leden zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

We verzamelen vanaf 13.15 uur bij de parkeerplaats 'Spechtenpad' en we vertrekken om 13.30 uur. Let op de juiste parkeerplaats!

Adres parkeerplaats: Parallel aan de Hilversumsestraatweg (N415) te Baarn, t.h.v. nummer 18.

Voor vragen kun je contact opnemen met Gerald via 06-13049248 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk tot 3 april!