user_mobilelogo
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more

De Raad van Beheer meldt dat bij er de overgang naar IT4Dogs een probleem is opgetreden bij de vermelding van de resultaten van de ECVO oogonderzoeken. Dit heeft tot gevolg dat de deelresultaten van de ECVO onderzoeken op een aantal plaatsen niet volledig worden weergegeven. Het betreft de weergave op DutchDogData van vóór 1 december 2020 en de gegevens in de downloads naar de verenigingen van ná 1 december 2020. Dit komt voort uit een migratieprobleem bij het omzetten van de gegevens.

Het gaat om de deelgegevens van de volgende rood omcirkelde items op het ECVO onderzoek:

 

ECVO oogonderzoek

 

"Via bovenstaand stroomschema kunt u zien waar u de volledige deelresultaten kunt vinden en of deze situatie voor uw ras van belang is", aldus de Raad van Beheer.

"Als u als rasvereniging twijfelt over de uitslag van een ECVO onderzoek van een hond, dan heeft de eigenaar altijd een extra doordruk van de resultaten beschikbaar (het gele formulier), welke kan worden doorgestuurd naar de rasvereniging."

De Raad van Beheer biedt een tijdelijke oplossing voor die rasverenigingen die de deelgegevens van een hond nodig hebben. De rasvereniging kan onder vermelding van het NHSB-nummer en de onderzoeksdatum de specifieke gegevens van een ECVO-onderzoek opvragen. De onderzoeksdatum is terug te vinden in DutchDogData en in de bestanden uit mijnrvb.nl. De gegevens van een specifiek onderzoek kunnen opgevraagd worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
De RvB biedt excuses aan voor het tijdelijke ongemak. Ze houden ons op de hoogte van de mogelijke oplossing voor het probleem. Zodra de volledige deelresultaten worden weergegeven in de bestanden voor de verenigingen in mijnrvb.nl en op DutchDogData, melden ze dat direct.
 
Heb je vragen over de ECVO vermeldingen? Stuur dan een mail naar dierenarts@raadvanbeheer.nl.


Privacyverklaring