user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Op 21 november a.s. organiseren we voor de 2e keer dit jaar een fokkersoverleg. Het belooft weer een interessante middag te worden voor (aankomende) fokkers, (aankomende) dekreueigenaren, of voor iedereen die geinteresseerd is in de fokkerij. 

De locatie is Van der Valk Hotel "De Witte Bergen" in Hilversum. We starten om 13.00 uur en verwachten rond 16.30 uur klaar te zijn.

Het eerste thema's van deze middag betreft het Verenigings Fokreglement. Is het wenselijk om buiten de administratieve wijzigingen, ook inhoudelijk aanpassingen te doen? Bijvoorbeeld ten aanzien van de werkeisen of de gezondheidseisen? De besluitvorming over eventuele wijzigingen vindt plaats op de Algemene Ledenvergadering op 20 februari 2021. 

Het 2e thema betreft de conceptvoorstellen van de Raad van Beheer. Daar is al eerder over gecommuniceerd, maar voor de volledigheid bij deze nog de link naar de drie conceptvoorstellen

Het betreffen voorstellen om het risico op epilepsie bij rashonden te verminderen, een andere DNA afstammingsmethode en de mogelijkheid tot het aankeuren van zogenaamde look-a-likes. 

Omdat we nu met Corona-maatregelen van doen hebben, moeten we een aanwezigheidsregistratie bij houden. Daarom willen we graag vooraf weten wie er aanwezig zal zijn. Ben je lid, en wil je deelnemen aan het fokkersoverleg, bij deze het vriendelijk verzoek om je aan te melden via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, emailadres en telefoonnummer. Let wel, alleen leden kunnen zich aanmelden.