user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Op woensdag 18 december 2019 werd nog een Zweetproef F gehouden in Budel. Reden hiervoor was het groot aantal inschrijvingen bij de Zweetproef F die op 11 september werd gehouden.

Ook ditmaal was er aan belangstelling geen gebrek, gezien het aantal inschrijvingen van 22. In eerste aanleg hadden zich drie Vizsla-eigenaren aangemeld voor deze proef, maar helaas moesten twee eigenaren zich afmelden voor deze proef. Gedelegeerde voor deze proef was dhr. John Feijen en keurmeester Carin Swysen (Belgiƫ)

Op de wedstrijddag waren de weergoden ons zeer gunstig gestemd en konden we na de verplichte loting aan de zweetsporen beginnen. Het terrein in Budel is een zeer uitdagend terrein, waarin veel verleiding van wild zwijn en reeaanwezig is. Van alle deelnemers wisten 5 deelnemers het eindstuk te behalen. Uiteindelijk behaalden drie voorjagers de volle honderd punten en werd de jongste hond beloond met het CACT en ontvingen de andere twee voorjagers het reserve CACT.

We hopen in 2020 meer Vizsla-eigenaren te mogen begroeten op de Zweetsporen, die door de Vizsla-vereniging worden georganiseerd.