Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Online bezoekers

We hebben 474 gasten en geen leden online

Zoeken

Het bestuur wil op de Algemene Ledenvergadering voorstellen om de heer Jan Maris met ingang van heden te benoemen tot Erelid.
Jan Maris heeft zich jarenlang geheel belangeloos ingezet, was zelfs een aantal jaren bestuurslid in onze vereniging.
Jan  Maris heeft zich met name bezig gehouden met het organiseren van de velden voor de veldwerkactiviteiten, heeft regelmatig als gastheer gefunctioneerd.

Het werken met de Vizsla is altijd een grote passie van hem geweest. Hij was dan ook regelmatig te vinden op de diverse activiteiten. Jan heeft recentelijk te kennen gegeven het wat rustiger aan te willen gaan doen en het “regelen” van de velden en het begeleiden  van de wedstrijden aan een ander te willen overdragen.

Wij zijn Jan Maris  zeer erkentelijk voor alles wat hij voor onze vereniging en voor de Vizsla in het bijzonder gedaan heeft
Het bestuur is  dan ook van mening  dat Jan Maris deze titel volledig toekomt  en rekent dus ook op de volledige instemming van de Algemene Ledenvergadering.

Rectificatie
In de Vizsla Varia nr.1, jaargang 36, pagina 25, werd abusievelijk een zinsdeel gepubliceerd met de volgende inhoud:  "...hij heeft er weliswaar zelf nooit één gehad...". Dit is onjuist, waarvoor onze excuses namens de redactie van de Vizsla Varia en het bestuur. Jan Maris was vanaf 1987 de bezitter van de Vizsla teef Alsziv Poh-Poh's Asta.

Het bestuur