Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

We starten het nieuwe jaar met een nieuwe website. De verenigingswebsite is aan een opknapbeurt toe. Een mooie, frisse, moderne uitstraling en een overzichtelijke presentatie van de informatie. Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Veel van de vertrouwde onderwerpen komen terug. Hoe wordt ik lid? Ik wil een pup! Wat is een exterieurkeuring? Wanneer is de Jacht Basistest en hoe schrijf ik me daarvoor in? En natuurlijk onze statuten en reglementen en het jaarlijkse bestuursverslag.

 

Niet meer inloggen

Wat niet meer terugkomt is het inlogdeel. Er wordt niet of nauwelijks meer ingelogd door de leden. Het forum en de fotoalbums werden niet meer bezocht. Dus die onderdelen zullen niet meer te zien zijn op de nieuwe website. Foto’s worden natuurlijk wel gepubliceerd bij nieuwsberichten en zo, maar we slaan ze niet op in een album. Andere onderdelen die in het inlogdeel stonden zullen straks gewoon voor iedereen toegankelijk zijn, zonder in te loggen.

Actueel

Op een website verwacht je actuele informatie. Dat betekent dat de inhoud dagelijks aangepast moet worden. Dat is veel werk en voor één webbeheerder eigenlijk niet te doen. Bij de nieuwe website hebben we daarvoor een oplossing gevonden: alle bestuursleden en een aantal werkgroepleden gaan ieder een deel van de website actueel houden. Zij krijgen de bevoegdheid om bij hun deel in te loggen en wijzigingen aan te brengen, bv nieuwsberichten plaatsen, de agenda bijwerken of nieuwe dekkingen aankondigen.

Wordt je nu nieuwsgierig? Hier is vast een voorproefje:

preview

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Zoeken