Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

JUBILEUMDAG IN DOORN.

De Nederlandse vereniging van Hongaarse Staande Honden Vizsla werd opgericht in 1975. In 2020 bestaan we dus 45 jaar! Om dit jubileum te vieren organiseren we niet een ‘gewone’ Vizsladag, maar een Jubileumdag. Een gezellige, feestelijke dag voor alle leden en andere Vizslaliefhebbers.

  • Een Jonge Honden keuring, met alle broertjes en zusjes uit een nest.
  • Een Apporteerspecial met proeven die in de praktijkjacht ook voorkomen.
  • Een informatiestand, waar je met al je vragen over de Vizsla terechtkan.
  • Veldwerk, zweetwerk, ringtraining.
  • Een knutseltafel, een piekenrace…

Héél veel activiteiten, waarin we de Nederlandse Vizsla, als jachthond en actieve huishond in al zijn veelzijdigheid laten zien. En we sluiten feestelijk af met een BBQ.
We vieren ons jubileum op Zondag 17 mei bij Jachthuis Beukenrode in Doorn.

Jachthuis Beukenrode is een prachtige locatie die alles biedt wat wij zochten: Ruimte, velden en water, parkeergelegenheid en vooral: sfeer en uitstraling. Alles om er een gezellige dag van te kunnen maken!

Enige nadeel is dat ook anderen weten hoe mooi het daar is en er op de zaterdagen druk getrouwd wordt. Dat betekent dat wij verhuizen naar de zondag. Voor sommigen is dat een bezwaar, daar zijn we ons van bewust. Voor anderen is het wellicht juist een voordeel: de boodschappen zijn gehaald, de kinderen hoeven niet naar de sportclub. We hopen natuurlijk dat heel veel mensen er een reden in zien om lekker met het hele gezin naar Doorn te komen en ons jubileum met ons mee te vieren.

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Zoeken