Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Op zaterdag 29 juni kun je weer oefenen voor de Standaard Jachthonden Proeven. Dan organiseert de werkgroep apporteerwerk de jaarlijkse SJP Trainingsdag. Ben je al aan het trainen voor deelname aan de SJP in Haaften dit jaar? Dan is deze oefendag wat voor jou.

De SJP Trainingsdag is een generale repetitie van de C-, B- en A-onderdelen van de SJP. Met een keurmeester die je niet alleen een cijfer geeft, maar die je ook aanwijzingen of tips meegeeft. Daarmee kun je je verder voorbereiden op de SJP die we op 17 augustus organiseren in Haaften.

Bij de vorige edities van de SJP Trainingsdag was het niet alleen heel gezellig om een dag op te trekken met andere Vizsla-voorjagers, maar bleken de gesprekken ook heel leerzaam. Hoe train jij voor de proeven? Doet jou Vizsla dat nou ook altijd? Hoe pak jij dat aan? Er wordt gewerkt met koud wild, net als bij de SJP’s. ’s Morgens krijg je het wild uitgereikt en dat hoef je aan het eind van de dag niet meer in te leveren. Dus kun je thuis nog eens oefenen met wild.
Loopse teven kunnen helaas niet deelnemen.

De inschijving is gesloten. Voor vragen mail: apporteerwerk@magyar-vizsla.nl