Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 387 gasten en geen leden online

Veldwedstrijden en cursussen Voorjaar 2019

Hieronder vindt u de veldwerk activiteiten die wij voor het voorjaar van 2019 hebben gepland. De data en locaties zijn onder voorbehoud. Via de website zullen we u ruim van te voren op de hoogte brengen van de definitieve data en locatie.

 

1.    2-daagse Veldwerkinstructie Willemstad

  • Vrijdag 8 maart en Zaterdag 9 maart 2019 >  max. 10 deelnemers

In samenwerking met keurmeester Cor Woets en veldbegeleider Huibert Polak kunnen we ook in 2019 een twee daagse veldwerkinstructie organiseren in Willemstad. Een unieke kans voor wie graag meer wil leren over veldwerk! Deze twee instructiedagen staat open voor ALLE voorjagers. Dus voor zowel meer ervaren voorjagers als beginnende voorjagers. Door gezamenlijk het veld in te gaan ontstaat de unieke mogelijkheid om veel van elkaar en elkaars hond te leren. Er kan voor 1 dag worden ingeschreven, maar ook voor beide dagen.

De bedoeling van deze instructiedagen zijn om beginnende voorjagers te enthousiasmeren voor deze prachtige discipline en ervaren voorjagers verder te helpen hun vaardigheden in het veld te verbeteren. Helaas is de inschrijving vol en niet meer mogelijk.

 

2.    Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

  • Zaterdag 13 april 2019 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Jeugdwedstrijd is mogelijk als uw hond bij aanvang van het voorjaarsseizoen op 15 februari nog niet de leeftijd van 30 maanden heeft bereikt. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

3.   Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te De Heen (Noord-Brabant)

  • Donderdag 18 april 2018 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Jeugdwedstrijd is mogelijk als uw hond bij aanvang van het voorjaarsseizoen op 15 februari nog niet de leeftijd van 30 maanden heeft bereikt. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

De kalender van de voorjaarswedstrijd komt donderdag 17 januari on-line en de inschrijving gaat open om 19:00 uur.
Let op: Voor de Jeugdwedstrijden geld, schrijf snel in want vol is vol