Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 350 gasten en geen leden online

Afgelopen zaterdag 27 oktober 2012 is de eerste JBT -Jacht Basis Test- afgenomen. Het was een koude dag, met toch af en toe een zonnetje en dreigende regenbuien die net voorbij het mooie terrein van de Crobse Waard trokken. Naast de vijf proeven, zijnde veldtest, schottest, sleep, apporteer- en watertest, was er ook een exterieurkeuring.

Van de 16 honden hebben 3 honden met hun baasje de 5 proeven van de JBT gehaald. Dit waren Eddy vom Dannenkamp 'Samesz' (korthaarreu); Igor 'Dexter' (korthaarreu) en Èlèven-Vidám's Csilla (korthaarteef). Van harte proficiat met jullie certificaat!

Ook hebben we genoten van mooi vizslawerk van de andere dertien honden.

Als JBT commissie zijn we natuurlijk benieuwd naar de ingevulde enqueteformulieren (volgen nog) van de deelnemers. Het was voor ons de eerste keer en willen graag weten wat en hoe we het kunnen we verbeteren, zodat de volgende JBT nog soepeler kan verlopen. Tevens horen we natuurlijk ook graag wat de positieve punten waren.

We bedanken alle organisatoren, keurmeesters, medewerkers en natuurlijk vooral alle deelnemers en hun honden voor deze onvergetelijke dag.