user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

19 mei 2023

Tijdens de KCM op 11 juni aanstaande is er een fotograaf aanwezig die de ingeschreven honden gaat fotograferen. Wil jij een foto van je hond, of samen met je hond, dan kun je op vertoon van je inschrijvingsbewijs foto's laten maken, hoe leuk is dat!

De fotograaf is van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur beschikbaar voor het maken van de foto's. Op de dag zelf zal bekend zijn waar op het terrein de foto's worden gemaakt, dit is bij het secretariaat op te vragen.

De foto's worden je gratis toegestuurd via het bij de organisatie bekende e-mailadres. De organisatie krijgt de foto’s ook en kan deze eventueel gebruiken voor de website, clubblad en social media. Wanneer er op de foto naast de hond ook een persoon op staat wordt deze alleen gebruikt met voorafgaande toestemming.

De e-mailadressen worden na het toesturen van de foto’s door de fotograaf uit zijn bestand verwijderd. Door foto’s te laten maken ga je akkoord met deze voorwaarden. We willen je zo een klein extraatje kunnen meegeven als deelnemer aan de KCM.

Ben je nog niet ingeschreven voor de clubmatch op 11 juni maar wil je wel meedoen, schrijf je dan in via http://www.onlinedogshows.nl/ je hebt nog tot 30 mei aanstaande.

We zien jullie allemaal graag op de 11 juni, ook voor bezoekers is er genoeg te beleven.