user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

17 maart 2023ODS Logo

Over een kleine 3 maanden vindt de KCM plaats, bij uitstek de gelegenheid om je Vizsla('s) eens in een ongedwongen sfeer te laten beoordelen door Nathalie Parent uit Frankrijk en Leen van Genechten uit België. Beide dames zijn gespecialiseerde keurmeesters.

Per ras zal de beste hond gekozen worden en daarmee verdienen zij eeuwige roem en de titel “Clubwinnaar 2023". Voor iedere deelnemende hond is er een keurrapport, certificaat en een aandenken aan deze dag. Ook is er een “Kind hond show“ hiervoor kun je je op de dag zelf aanmelden.

Dit jaar zijn we te gast bij Manege de Fruithof, Dorpsstraat 5, 6666 AE in Heteren waar we bij slecht weer ook gebruik kunnen maken van de binnenmanege.

Wij kijken er naar uit om jou en je Vizsla(‘s) op deze geweldige dag te ontmoeten. Inschrijven en betaling via: www.onlinedogshows.nl. Deelname kosten vind je hier.

Vragen? Neemt gerust contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.