user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

7 juni 2022

Hallo! Ik ben Boaz, een 4-jarige (gecastreerde) Vizsla korthaar die altijd blij is! Ik ben op zoek naar een nieuw thuis waar een warme mand op mij staat te wachten. Ik ben - al zeg ik het zelf - een schat van een hond met een hart van goud. Maar hoe kan dat ook anders? Ik ben tenslotte een Vizsla.

Boaz 2Als pup ging ik van het warme nest met mijn Vizsla-mama naar een nieuw warm nest waar ik twee baasjes kreeg. In de afgelopen jaren kwamen daar twee kinderbaasjes bij. Ik vind hun alle vier hartstikke lief en zij mij ook, maar door de veranderde gezinssituatie kunnen ze mij helaas niet meer de aandacht geven die ik nodig heb. Mijn ene baasje moet namelijk wekelijks naar het buitenland voor zijn werk, en het andere baasje heeft dan in haar eentje de zorg voor de kinderen. Daardoor is er minder tijd voor lange wandelingen en andere vormen van aandacht, terwijl ik daar veel behoefte aan heb. Mijn baasjes hebben dan ook met pijn in hun hart moeten besluiten dat het beter is om een nieuw thuis voor mij te zoeken. 

Wat moet je over mij weten? Ik ben een hele lieve, makkelijke en enthousiaste Vizsla die het heerlijk vindt om lange wandelingen te maken, een rondje te hardlopen of een lekkere duik in zee te nemen. Met kinderen, jong en oud, kan ik heel goed omgaan. Andere honden vind ik ook heel leuk, katten iets minder. Die zijn vooral leuk om keihard achteraan te rennen; je bent een jachthond of je bent het niet, toch? 

Ik kan prima vier uur achter elkaar alleen zijn. Laat je me langer alleen, dan wil ik uit verveling nog wel eens ergens mijn tanden in zetten. Ik weet dat dat niet mag, maar door corona ben ook ik gewend dat mijn baasjes vaak thuis waren. Daarom zoek ik een nieuwe baas die me wil helpen om het alleen zijn weer rustig op te bouwen, zodat ik in de toekomst alle spullen heel laat. 

Wil jij me hierbij helpen en mij de gouden mand geven die ik verdien? Ik beloof je dat ik je er veel liefde voor teruggeef. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met secretaris Albert BoevĂ© via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.