user_mobilelogo
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more

Door de Corona-maatregelen zijn vanaf maart 2020 alle CACIB- en CAC- shows afgelast. Daarbij is gisteren tijdens de bestuursvergadering het besluit genomen om dit jaar geen KCM te organiseren. Het bestuur wil fokkers en dekreu eigenaren wel een alternatief bieden.

Voor diegene die nu in de problemen komen omdat ze concrete plannen hebben om te fokken met hun teef of reu en nog niet voldoen aan de in het VFR gestelde exterieur-eisen, wil de Vizsla vereniging fokgeschiktheidskeuringen organiseren. De Raad van Beheer heeft ook gewezen op deze mogelijkheid: nieuwsbrief

Mocht je op dit moment problemen hebben met de fokkerij doordat 1 of 2 kwalificaties ontbreken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin aangegeven:

Reden waarom uitstel niet mogelijk is:

Naam hond:

NHSB-nummer:

Reu/teef

Korthaar/draadhaar

Geboortedatum

Vader:

Moeder:

Fokker:

Eigenaar:

 

Bij voldoende aanmelding vindt de eerste fokgeschiktheidskeuring plaats op 19 juli. Locatie en tijdstip wordt vooraf doorgegeven. 

De toetsing wordt gedaan door 2 raskeurmeesters. Voor het formulier dat bij de toetsing wordt gebruikt klik door op de link.

Privacyverklaring