user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Ook dit jaar organiseert onze vereniging weer trainingsdagen in de velden rondom Willemstad.

Huibert Polak ontvangt ons daar als veldbegeleider altijd met een groot enthousiasme en hij streeft ernaar om alles tot in de puntjes goed te laten verlopen.Cor Woets is jarenlang keurmeester in het Veldwerk, daarnaast heeft hij vele jaren ervaring in het geven van instructiedagen. Het overdragen van kennis en ervaring doet hij graag en dit heeft al vele voorjagers gestimuleerd om meer te leren over veldwerk en op deze manier met de hond te gaan werken.

De trainingsdag zal gericht zijn op beginnende voorjagers die geïnteresseerd zijn in het veldwerk voor de staande hond. Er zal (basis) informatie gegeven worden, wat zowel interessant is voor degene die nog geen kennis heeft van veldwerk, als voor degene die zich hierin beginnen te bekwamen. Voor mensen met ervaring is er ruimte om vragen te stellen die passen bij jouw ontwikkelniveau.

Naast deze theoretische informatie mag de voorjager samen met zijn hond proeven aan de basisbeginselen van het veldwerk. Dat betekend dat er met ondersteuning van onze trainer op een veld gelopen zal worden. De groepsgenoten worden hierbij betrokken op zo’n wijze dat niet alleen degene die aan de beurt is aan het leren is, maar zeker ook degenen die meekijken.

De honden die nog geen ervaring hebben met veerwild zullen in contact gebracht worden met een kwarteltje in een kooitje. Het is altijd boeiend om te zien hoe de jonge honden hierop reageren.

Kijk voor meer informatie over veldwerk op de website onder het kopje veldwerk https://www.magyar-vizsla.nl/veldwerk 

Aanvullende informatie

14 en 15 februari te Willemstad (locatie volgt bij bevestiging deelname)
Veldbegeleider: Huibert Polak
Keurmeester: Cor Woets
Maximaal 12 deelnemers per dag, leden hebben voorrang.
Ook voorjagers met andere staande hondenrassen kunnen inschrijven
Kosten: 35 euro

Bij vragen over deze activiteit kan je ons mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden activiteit

Aanmelden