Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Loeka zoekt fijne plek

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Online bezoekers

We hebben 305 gasten en geen leden online

Zoeken

Inschrijfformulier Vizsladag 2018


Met dit inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor de jaarlijkse gezellige Vizsladag op zaterdag 26 mei op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, 't Klooster 5, 4153 RR Beesd georganiseerd voor en door leden van de Vizsla Vereniging!

Sluitingsdatum inschrijving 12 mei of wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is.

Deelname is mogelijk aan maximaal 4 verschillende onderdelen van de nummers 1 tot en met 9.
U kunt zich inschrijven voor OF het Basisexamen OF de Special. Het is niet toegestaan aan beide deel te nemen.

Ondergetekende, heeft interesse voor deelname aan:

De hond is legaal gecoupeerd aan de staart/ The dog’s tail is legally docked.

De hond is op basis van medische gronden aan de staart geamputeerd/The dog’s tail is docked for medical reasons


Gegevens eigenaar/ Owner:
Inschrijven is mogelijk via dit formulier op de website of door het formulier uit te printen en te zenden aan:

Secretaris: Peggy van den Crommenacker
Groenedijk 6
4441 TJ Ovezande

Indien je met meerdere honden deelneemt, verzoeken wij voor iedere hond apart het formulier in te vullen. Na sluiting van de inschrijving zullen de deelnamebevestigingen worden verstuurd.

 Kosten deelname:


 

Deelname aan 1 of meerdere onderdelen van het programma 1 t/m 9

€ 45,00 per hond voor leden
€ 60,00 per hond voor niet leden

 

Extra deelnemers aan de lunch:

€ 10,00 per persoon

 

DNA-test voor het langhaar gen

€ 35,00 per hond voor leden

 

Deelname

Deelname staat zoals altijd open voor alle Vizsla's met stamboom. Iedere liefhebber is natuurlijk van harte welkom om samen met ons te genieten van de honden. Ter plekke kan lidmaatschap geregeld worden.

Wij willen een interessante en vooral een gezellige dag organiseren voor alle leden en overige belangstellenden. Voor alle liefhebbers van de Vizsla zal het meer dan de moeite waard zijn, om deze dag te bezoeken, bij voorkeur op basis van een actieve deelname. Wij zijn ons er van bewust dat dit natuurlijk alleen goed lukt met medewerking van de leden van de vereniging. Als je alleen wilt komen kijken bent je uiteraard ook van harte welkom.
De Vizsladag is als vanouds de dag bij uitstek waar, de op jacht getrainde Vizsla’s op diverse niveaus, hun kunnen in de praktijk brengen en waarbij de verrichtingen van de honden door de bezoekers zoveel mogelijk kunnen worden gevolgd. Dat is niet alleen leuk voor de deelnemers aan de proeven maar beslist ook interessant voor de bezoekers. Voor de hond en de voorjager blijft het de dag waar in een ontspannen sfeer kennis gemaakt kan worden met de diverse aspecten van het werk van een staande jachthond als de Vizsla. Ook kan deze dag kennis worden gemaakt met behendigheid, een geheel andere manier van trainen, door dit zelf eens te proberen.
 

Formulieren welke per email worden ingestuurd (via deze pagina) worden automatisch als officieel ondertekend beschouwd.Het inschrijfgeld dient vooraf zelf te worden overgemaakt. Je ontvangt hierover bericht in de deelnamebevestiging. Deze wordt verstuurd ná de sluiting van de inschrijving (je ontvangt wel direct een inschrijfbevestiging van de opgave). Wanneer de betaling niet is voldaan, kan je enkel op de dag zelf na een vermeerdering van € 5,00 het verschuldigde bedrag betalen bij het secretariaat.


Wanneer de verzendknop niet werkt, kijk dan in het formulier. Waarschijnlijk is er nog iets niet goed ingevuld. Nadat je het formulier verzonden hebt ontvangt je een digitale ontvangstbevestiging binnen 24 uur. Mocht dat niet zo zijn, dan gelieve contact op te nemen met de evenementencommissie of verstuur het formulier opnieuw. Na sluiting van de inschrijving zullen de deelnamebevestigingen worden verstuurd.