Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 164 gasten en geen leden online

Zoeken

Cursusdag Veldwerk najaar 2017


Met dit inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor een cursus van de Vizsla Vereniging in het najaar van 2017. Doorgang is vooralsnog onder voorbehoud (o.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen). De kosten voor deelname zijn € 45,00 per hond (dit is inclusief koffie/thee en een lunch). Het verschuldigde inschrijfgeld moet voor aanvang van de cursus per overschrijving worden gedaan. Indien u ingedeeld bent voor de training ontvangt u 1 week voor aanvang een e-mail met een betalingsverzoek. Tevens zal in deze mail de plaats van samenkomst staan en de aanvangstijd.

Veldwerktraining te Biervliet (Zeeland) • Zaterdag 9 september 2017 > max. 10 deelnemers

De hond is legaal gecoupeerd aan de staart/ The dog’s tail is legally docked.

De hond is op basis van medische gronden aan de staart geamputeerd/The dog’s tail is docked for medical reasons


Gegevens eigenaar/ Owner:
Eigenaar van ingeschreven hond is lid van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden Vizsla:

Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangen de deelnemers een bevestiging van inschrijving (per e-mail of per post) met de plaats en tijd van samenkomst. Met reserve-deelnemers wordt per telefoon of per e-mail contact gehouden.

Wij verzoeken u dringend om tijdig contact op te nemen met Monique van Rozendaal 06-21511132 indien u onverhoopt verhinderd bent om aan de kennismakingdag of Trainingsdag deel te nemen. Als een reserve-deelnemer uw plaats heeft kunnen innemen hoeft u uiteraard niet te betalen. Hebben we geen reserve-deelnemer dan zullen we u een factuur sturen om het verschuldigde inschrijfgeld alsnog te voldoen.

Wanneer de verzendknop niet werkt, kijk dan in het formulier. Waarschijnlijk is er nog iets niet goed ingevuld.