Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 166 gasten en geen leden online

Hieronder vindt u de veldwerk activiteiten die wij voor het najaar van 2017 hebben gepland. De data en locaties zijn onder voorbehoud. Via de website zullen we u ruim van te voren op de hoogte brengen van de definitieve data en locatie.

Inschrijvingen voor de genoemde activiteiten kan plaatsvinden via de elektronische weg nadat de betreffende inschrijfformulieren op de website zijn geplaatst.

Sluitingsdatum van de inschrijving voor de activiteiten is 14 dagen voor aanvang van de activiteiten. Kort na de sluiting zullen de inschrijvers per e-mail op de hoogte worden gesteld van de status van hun inschrijving.

Bij de jeugdklasse gelden de voorrangsregels zoals deze eerder door de vereniging zijn vastgesteld; namelijk leden met Vizsla hebben voorrang, dan leden die hebben ingeschreven met een ander ras, daarna komen niet leden met een Vizsla en als laatste niet leden met een ander ras.


Veldwerktraining te Biervliet (Zeeland)

  • Zaterdag 9 september 2017 >  max. 10 deelnemers

Deze training is open voor alle voorjagers die met hun Vizsla willen gaan deelnemen aan veldwedstrijden. De minimale leeftijd van de deelnemende honden is 9 maanden, dit ook omdat de training wordt gegeven in de bietenvelden. De training zal dit najaar gegeven worden door Jack de Dobbelaere. Een zeer ervaren voorjager van de Duitse Staande Draadhaar. Deze training wordt aangeboden inclusief koffie en lunch voor 45 euro.
Klik hier om in te schrijven.

Voor meer inlichtingen over de trainingen kunt u contact opnemen met Monique van Rozendaal (06-21511132) of per e-mail via veldwerk@magyar-vizsla.nl


Veldwedstrijden

De inschrijving voor de veldwedstrijden verloopt via het digitale ORWEJA wedstrijdensysteem my.orweja.nl. Als het een nieuwe inschrijving betreft dient u zich eerst te registreren. Na de registratie vult u dan de gegevens van uw hond in en kunt u de stamboom en registratieformulier uploaden. Heeft u een account aangemaakt dan kunt u zich inschrijven voor de gekozen wedstrijd(en). Nadere informatie over de inschrijving kunt u vinden op de site van ORWEJA of door de volgende links te volgen: Informatie over hoe te registreren.

U kunt zich inschrijvingen voor de volgende 3 wedstrijden vanaf dinsdag 1 augustus: 

  1. Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te Fijnaart (Noord-Brabant)
    • Zaterdag 30 september 2017 > max. 12 honden
  1. Veldwedstrijd CAC Rubriek B te Fijnaart (Noord-Brabant)
    • Zaterdag 7 oktober 2017 > max. 12 deelnemers
  1. Veldwedstrijd Jeugd/Novice Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)
    • Zaterdag 14 oktober 2017 > max. 24 honden (12 Jeugd en 12 Novice)

Na de inschrijving ontvangt u een e-mail met gegevens hoe u kunt betalen.

Opmerking: indien de stamboom en het registratiebewijs niet in my.orweja.nl zijn geregistreerd (ge-upload), kan uw inschrijving niet in behandeling worden genomen.

De wedstrijden staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B.

Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.

Deelname aan de Jeugdwedstrijden is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd tenminste 9 maanden oud is en niet ouder dan twee jaar is op 1 juli 2014. Bij de jeugdklasse gelden de voorrangsregels zoals deze eerder door de vereniging zijn vastgesteld; namelijk leden met Vizsla hebben voorrang, dan leden die hebben ingeschreven met een ander ras, daarna komen niet leden met een Vizsla en als laatste niet leden met een ander ras.

Deelname aan de Novicewedstrijd is voor honden die nog nooit een kwalificatie op een CAC-veldwedstrijd hebben behaald ongeacht de leeftijd. Voor de Novice klasse hebben Vizsla’s de voorkeur.

Sluitingsdatum van de inschrijving voor de wedstrijden is 14 dagen voor aanvang van de wedstrijd. Kort na de sluiting zullen de inschrijvers per e-mail op de hoogte worden gesteld van de status van hun inschrijving.

Voor meer inlichtingen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met Monique van Rozendaal (06-21511132) of per e-mail via veldwerk@magyar-vizsla.nlnl