Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 878 gasten en geen leden online

Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor de Kampioenschapsclubmatch 2017 voor de Vizsla Korthaar en Vizsla Draadhaar, welke gehouden zal worden op zondag 10 september 2017. De Kampioenschapsclubmatch zal worden gehouden bij manege Fjordhest-Gard, Krimweg 125, 7531 TL te Hoenderloo. Bij slecht weer worden de exterieurkeuringen naar binnen in de manege verplaatst, maar we hopen natuurlijk dat we alle Vizsla’s kunnen showen op het buitenterrein in het zonnetje.

Als keurmeesters zijn uitgenodigd Mw. Gerda Halff-van Boven (alle reuen, onder voorbehoud) en Ms. Elaine Bradley (UK) (alle teven, onder voorbehoud). De keuringen beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9:00 uur bent u van harte welkom.
Vanwege het aantal inschrijvingen is ervoor gekozen alle keuringen door Ms. Elaine Bradley te laten verrichten. Zij keurt zowel de reuen als de teven. Alle keuringen vinden daarmee plaats in één ring. 
De inschrijving sluit op 26 augustus 2017. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk


Wees nauwkeurig met het invullen van de inschrijving. Zoals u het formulier invult, zal het ook in de catalogus verschijnen. Het is daarom van belang de gegevens volledig en letterlijk van de stamboom van uw Vizsla over te nemen. Vult u a.u.b. géén formulieren in met enkel hoofdletters. Het secretariaat zal u dan verzoeken het formulier opnieuw in te vullen. 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw kinderen aan de Juniorhandling deel te laten nemen. De deelname hieraan is gratis en het verzoek is om op het inschrijfformulier kenbaar te maken hoeveel kinderen hieraan zullen deelnemen. Gebleken is dat er bij sluiting van de inschrijving slechts enkele kinderen opgegeven zijn en dat op de dag zelf er alsnog kinderen mee willen doen. U begrijpt dat dit voor ons als organisatie nogal lastig is, daar we steeds creatief moesten zijn om voor iedereen een prijs te realiseren.

De evenementencommissie zou heel graag dit jaar - zoals we dat elk jaar hopen - ook voor de Draadhaar een dubbel CAC willen uitreiken. Dit is alleen mogelijk indien er voldoende Vizsla Draadharen worden ingeschreven én meedoen aan de keuringen. Dus beste fokkers en eigenaren: we zien ook uw Vizsla’s graag op de KCM !

We hebben net als vorig jaar opnieuw Fokker bereid gevonden om deze dag mede mogelijk te maken. Het bestuur wil dan ook de onderstaande sponsor heel hartelijk danken:

 Fokker

Omdat we natuurlijk blij zijn met nieuwe/buitenlandse Vizsla exposanten staat de KCM ook open voor niet leden. Ook niet ingeschreven honden zijn welkom op de KCM mits voldoende gevaccineerd en ze aangelijnd zijn. En zelfs zonder hond bent u welkom om kennis te maken met het ras.

Meer info over tentoonstellingen in het algemeen, is op de website terug te vinden onder de Vraag & Antwoord rubriek. Ook zijn daar allerlei weetjes over de KCM van onze rasvereniging terug te vinden.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de evenementencommissie via evenementen@magyar-vizsla.nl.
Wij kijken er al naar uit deze KCM voor u te mogen organiseren en er samen met u een gezellige en sportieve dag van te maken. Tot 10 september!

De evenementencommissie