Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 882 gasten en geen leden online

De voorjaarseditie van de JBT zal dit jaar wederom in Hulshorst gaan plaatsvinden en staat gepland voor zaterdag 29 april 2017. Wij kunnen ook deze keer maximaal 18 deelnemers toelaten.

Het doel van de JBT is het vinden van Vizsla’s die over jachteigenschappen beschikken. Vizsla’s die op een andere wijze, via veldwerk of SJP (Standaard Jachthonden Proeven) bijvoorbeeld, niet in beeld komen. Vizsla’s die echter wel interessant (kunnen) zijn voor een verantwoord fokprogramma.

De JBT bestaat uit de volgende tests

  • Schottest
  • Veldtest
  • Spoortest
  • Watertest
  • Apporteertest

Voor een volledige beschrijving van de JBT verwijzen wij u graag naar het reglement.

Een JBT certificaat kan dan ook helpen bij het verkrijgen van een positief fokadvies van de vereniging (fokreglement). Ook bent ook van harte welkom als u niet met uw hond wilt fokken, maar wel geïnteresseerd bent in de jachteigenschappen van uw Vizsla.

Naast het testen van jachteigenschappen vindt er op deze dag een exterieurkeuring plaats. De beoordeling van deze keuring heeft geen invloed op het wel/niet behalen van een JBT certificaat. Echter, als uw hond ouder is dan 9 maanden op de dag van keuring, dan wordt de beoordeling wel als officiële exterieurkeuring erkend.

Bent u bereid om uw fantastische Vizsla te tonen ? Dan zijn wij erg benieuwd naar wat uw hond in huis heeft en zien wij u graag op zaterdag 29 april in Hulshorst.

Inschrijven is niet meer mogelijk. (deelname open voor honden vanaf 7 maanden op de dag van de test)

Heeft u nog vragen ? Stuurt u dan een e-mail naar
jbt@magyar-vzisla.nl of bel Ine Haarman (06-44984455 tussen 18:00 en 21:00)