Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 862 gasten en geen leden online

Op zaterdag 17 juni kun je weer oefenen voor de Standaard Jachthonden Proeven. Dan organiseert de apporteercommissie voor de derde keer een SJP Trainingsdag. Ben je al aan het trainen voor deelname aan de SJP in Haaften dit jaar? Dan is deze oefendag wat voor jou.
De SJP Trainingsdag is een generale repetitie van de C-, B- en A-onderdelen van de SJP. Niet met een keurmeester die je alleen een cijfer geeft, maar deze is tevens een ervaren begeleider die je aanwijzingen of tips meegeeft. Daarmee kun je je verder voorbereiden op bv de SJP die in augustus georganiseerd wordt in Haaften.
Bij de vorige edities van de SJP Trainingsdag bleek het niet alleen heel gezellig om een dag op te trekken met andere Vizsla-voorjagers, maar vooral ook heel leerzaam. Hoe train jij voor de proeven? Doet jouw Vizsla dat nou ook altijd? Hoe pak jij dat aan?
Er wordt gewerkt met wild, net als bij de SJP’s. ’s Morgens krijg je het wild uitgereikt en dat hoef je aan het eind van de dag niet meer in te leveren. Dus kun je thuis nog eens oefenen met wild.

Inschrijving voor de SJP oefendag op 17 juni te Haaften is niet meer mogelijk. De inschrijving is pas compleet als de betaling ontvangen is. Leden betalen 35 euro en niet-leden 45 euro. Je krijgt nog bericht over definitieve deelname. Loopse teven kunnen helaas niet deelnemen.

Wij zijn nog op zoek naar enkele helpers voor deze dag, dus mocht je zin hebben om ons te helpen, stuur dan een mailtje naar haaften@magyar-vizsla.nl
De apporteercommissie kijkt uit naar deze dag en hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvol SJP seizoen!