Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 863 gasten en geen leden online

1.    2-daagse Veldwerkinstructie Fijnaart

  • Vrijdag 24 februari en Zaterdag 25 februari 2017 >  max. 10 deelnemers

In samenwerking met keurmeester Cor Woets en veldbegeleider Huibert Polak kunnen we 2 dagen een  veldwerkinstructiedag organiseren in Fijnaart. Een unieke kans voor wie graag meer wil leren over veldwerk! Deze instructiedagen staan open voor ALLE voorjagers. Dus voor zowel meer ervaren voorjagers als beginnende voorjagers. Door gezamenlijk het veld in te gaan ontstaat de unieke mogelijkheid om veel van elkaar en elkaars hond te leren.

De bedoeling van deze instructiedagen is om beginnende voorjagers te enthousiasmeren voor deze prachtige discipline en ervaren voorjagers verder te helpen hun vaardigheden in het veld te verbeteren.

Het is mogelijk om voor 1 of 2 dagen in te schrijven. Bij het inschrijven kan worden aangeven welke dag de voorkeur heeft. Zolang er plaats is wordt iedereen ingedeeld voor 1 dag, mochten er plaatsen vrij zijn na sluiting van de inschrijving dan worden die plaatsen opgevuld met diegene die hebben aangeven ook een tweede dag te willen deelnemen.
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

2.    Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

  • Zaterdag 22 april 2017 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Jeugdwedstrijd is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd tenminste 9 maanden oud is en geboren is op of na 1 maart 2014. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

3.   Veldwedstrijd Novice Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

  • Zaterdag 22 april 2017 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Novicewedstrijd is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd nog geen kwalificatie heeft behaald in de open klasse, ongeacht de leeftijd. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl