Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Bazil zoekt fijne plek

Loeka zoekt fijne plek

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Online bezoekers

We hebben 259 gasten en geen leden online

Zoeken

Uitslagen wedstrijden

Klik hier voor de winnaars.

Klik op de onderstaande afbeelding voor de vergroting van totale uitslag

wt2018 recap

Dit najaar zijn er op drie zaterdagen achter elkaar veldwedstrijden geweest van de vereniging. Hierbij zijn de volgende resultaten behaald.

1ste Zeer Goed Jeugd 30 9 2017Zaterdag 30 september was er een jeugdwedstrijd in Willemstad. Het was een regenachtige dag en hoewel er voldoende wild aanwezig was bleek het voor de jonge honden toch niet gemakkelijk om er punten op de maken. Twee honden wisten zich te kwalificeren, eentje in een veld met groenbemester en de andere in het laatste grote bietenveld waar een hoop fazanten zaten.

Keurmeester : Henk Companjen
Veldbegeleider : Huibert Polak

1ste Zeer Goed
Mylo v. Duinkercke, Duitse Staande Korthaar reu
VJ: Jeroen Lohman

2de Goed, Beste Vizsla
Quodijin’s Gündi, Vizsla Draadhaar teef
VJ: Yvette Hoorman

2de Goed Jeugd 30 9 2017

 

 

 
1ste Zeer Goed CAC 7 10 2017

 

 

 

 

 

 Zaterdag 7 oktober was onze tweede wedstrijd in Willemstad. Wederom een regenachtige dag met ook nog een koude gure wind. Ondanks de aanwezigheid van voldoende wild wist zich maar 1 hond te kwalificeren.


Keurmeester : Walter Klijsen
Veldbegeleider : Huibert Polak

1ste Zeer Goed
Ace Chasse au bon Vent, Duitse Staande korthaar reu
VJ: Gerda Mulders


Zaterdag 14 oktober onze laatste wedstrijd van dit najaar, deze dag hadden we twee groepen. Een Jeugd groep en een Novice groep. Gelukkig een keer geen regen deze dag en ook nog eens velden met een goede wild bezetting. Helaas bleek het ook nu nog moeilijk voor veel jeugd honden om tot een punt te komen. Er wist zich maar 1 jeugdhond te kwalificeren op een groot veld met groenbemester, waar we vanaf de weg de fazanten al hadden zien zitten. In de andere groep met Novice honden wisten zich 3 honden te kwalificeren.


Groep 1 Jeugd:
Keurmeester : Jacques Bolle
Veldbegeleider : Rob Mulders

1ste Goed en Beste Jeugd Vizsla
Quodijin’s Gündi, Vizsla Draadhaar teef
VJ: Yvette Hoorman

Groep 2 Novice

Keurmeester : Didier Horman
Veldbegeleider : Jan Bosters

1ste Goed en Beste Novice Vizsla
Danka v. Smeagol-Rivendel, Vizsla Draadhaar teef
VJ: John van Weert

2de Goed
Kedves Drágám Csipkerózsika, Vizsla Korthaar teef
VJ: Mario Giannotta

3de Goed
Chloe.v.d.Rovertsche Leij, Duitse Staande Korthaar reu
VJ: J. Brocken

Kwalificaties 14 10 2017 De Heen

We kunnen terugkijken op een prachtig evenement met 8 deelnemende landen en 10 teams voor de open klasse. Het werk vóór het schot had daarin de hoofdrol. De Nederlandse afvaardiging eindigde op de 6e plaats. Gezien het deelnemersveld iets om trots op te zijn! Lies, Michael, Monique en Yvette; de leden van het Nederlandse team, nogmaals gefeliciteerd met het resultaat en de wijze waarop jullie de Vizsla en de vereniging hebben uitgedragen. Chapeau!

Voor Nederland werden de volgende kwalificaties behaald:
Quodian's Cayenne - Lies van Essen – Zeer Goed
Quodian's Rivella – Monique van Rozendaal – 3e Zeer Goed 
Fényes Varázs Glenda – Yvette Hoorman - Zeer Goed

In de Derby deden 7 teams mee. Daar eindigde het Nederlandse team op de 4e plaats.
Voor Nederland was er één kwalificatie:
Quodijin’s Gündi – Yvette Hoorman – 2e Uitmuntend.
europacup 2017

Hieronder het overzicht van de prijswinnaars. De gedetailleerde puntenlijst heb ik al eerder gedeeld. 
In De Jachthond van komende maand en in de VizslaVaria van december komt een uitgebreide impressie van de EC in Denemarken.
Klik hier voor een gedetaileerd overzicht van de FieldTrial resultaten.
Klik hier voor een gedetaileerd overzicht van de Derby resultaten.

Lees meer...

Elk jaar wordt beurtelings door onze vereniging en de Grote Münsterlandervereniging de Orweja standaard jachtproef op de terreinen aan de Crobsche Waard in Haaften georganiseerd. Dit jaar, op 19 augustus 2017, was het de beurt aan de Munsterlandervereniging.
Al vroeg, zo vanaf half acht, verzamelden deelnemers, organisatie, dierenarts en keurmeesters zich bij het Waardmanshuisje. Het was lekker jachtweer. Fris, zonnig en af en toe een fikse bui. Helaas viel het aantal deelnemers wat tegen, ruim 40 voorjagers met hun honden, waaronder 25 Vizsla’s. In 2016 waren dit er zo’n 70, dus dat moet volgend jaar beter kunnen.
De organisatie had zijn best gedaan om mooie afwisselende proeven uit te zetten. Door grootscheepse bomenkap is het landschap in Haaften ingrijpend veranderd. Mooi open landschap is het nu met volop mogelijkheden om proeven anders in te richten.
Dan blijkt toch dat enkele proeven voor een aantal honden en voorjagers nog wat hoog gegrepen zijn. Vooral bij het markeren en het apport over water vielen enkel nullen. Een hond schuin over water sturen is iets dat je echt wel geoefend moet hebben. Opvallend daarentegen was wel dat het verloren zoeken voor de staande honden met hun uitstekende neus weinig problemen opleverde. Dat dirigeren niet meevalt weten we allemaal wel. En als dan ook de omstandigheden tegenzitten en je staat in een striemende regenbui, wordt het extra moeilijk. Van de elf op dit A-onderdeel deelnemende combinaties lieten twee Vizsla’s prima werk zien, maar bezorgde er slechts één de duif bij zijn baasje. Daardoor ging ook slechts één combinatie door naar het apport van een verre loper over water (de sleep), zodat iedereen al vroeg aan de borrel zat en er gezellig met elkaar werd geëvalueerd.
Van de 25 deelnemende Vizsla’s met hun voorjagers haalden er 15 een diploma. De uitslag van de Vizsla’s is als volgt:

A
1 prijs Max Verhoeven met Falko van de Verre Hoeve 87 punten

B
1 Ingeborg Thoben met Ietje 74 punten
2 Rob Staal met Belle Perez van de Verre Hoeve 61 punten
3 Yvette Hoorman met Quodijin’s Gündi 57 punten

C
1 Jimmy Witjes met Joep vh lange Voorhout 43 punten
2 Lucia M. Bakker met Èlèven Vidams Juli 43 punten
3 Erika Elsjan Vasas met Wenters Devai Cinka 40 punten

Iedereen van harte gefeliciteerd met de geleverde prestaties!
sjp haaften 2017

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar waren we op zaterdag 27 mei te gast op de terreinen van Andries Wajer te Hulshorst. We beleefden we een wat (al te) warme, maar vreselijk gezellige Vizsladag 2017. Door de hitte meer afzeggingen dan normaal en ook vertrokken veel mensen wat vroeger dan we gewend zijn. Desalnietemin kijken we terug op geslaagde dag! Vreselijk veel dank aan alle vrijwilligers op wie we 'gewoon' weer konden rekenen. Fantastisch!

Op de foto hieronder de winnaars van de dag. Gefeliciteerd allen! 
vizsladag2017 DSC 0434 bw website

vizsladag2017 jhDe winnaar van de Junior Handling was Tom Hartog (9 jaar) met Silaz Négy Vurdy van Ittersumhof (Embla)! Op de foto laat Tom nogmaals zien hoe mooi hij Embla kan voorbrengen.

De NVHSH feliciteert alle deelnemers met de behaalde resulaten en met name de mensen die met een diploma naar huis konden gaan. Voor degenen, die het diploma (nèt) niet behaalden, staat uiteraard de uitnodiging volgend jaar in de herkansing te gaan !

De uitslagen vind je hieronder:


Basisexamen:

1e plaats met 43 punten Szervusz Szára Jutka van Bote Sijtsma 
2e plaats met 41 punten Vörös Vadász Idun (Nilsa) van Ben Harmsen 
3e plaats met 40 punten Artelux Paco van JDJ Pineda de Gyvez 

De Special werd niet behaald dit jaar. Geen van de honden haalde alle apporten binnen. Toch noemen we hier de 3 hoogst geëindigde combinaties:
Wenters Dévai Csipke van Carlo Opheij 32 punten
Baccardi Banataj Wind van Irene Davidse 31 punten
Quodian's Rembrandt van Michael Pallesen 23 punten

Beste combinatie baas hond
Baccardi Banataj Wind (Willem) en Irene Davidse 

Junior handling
Tom Hartog (9 jaar) met Silaz Négy Vurdy van Ittersumhof (Embla)

"Fokker" stelde de voerprijzen en presentjes beschikbaar. Heel hartelijk dank daarvoor! 

Klik hier voor de overige uitslagen

In Steenbergen is dit jaar op zaterdag 22 april onze voorjaarsveldwedstrijd gehouden. Het was een wedstrijd met een Jeugd groep en met een Novice groep. Voor beide groepen was er voldoende wild in de velden. Bij de jeugd zaten veel onervaren honden en voorjagers waardoor het dan toch vaak nog niet tot een punt komt. In de Novice groep kwam het bij een aantal honden niet tot een voldoende zoekwijze en waren er ook een paar honden die het aanwezige haarwild nog te interessant vonden. In beide groepen wist zich 1 hond zich te kwalificeren.

vw vj2017

Jeugd

Keurmeester : Walter Klijsen
Veldbegeleider : Rob Mulder

1ste Goed
Kedves Drágám Csipkerózsika, Vizsla Korthaar teef
VJ: Mario Giannotta

Novice
Keurmeester : Ad Baijens
Veldbegeleider : Jan Bosters

1ste Goed
Szervusz Szende, Vizsla korthaar teef
VJ: Ingrid Barnhoorn

00JBT 29 april 2017 120 Gerald VerweijZondags voor aanvang van de JBT kregen we een telefoontje van de heer Wajer. De koepel tent was maar tot 12.00 uur beschikbaar. Hmm…wat gaat het weer worden, deze was de laatste tijd al niet voorspelbaar. In overleg maar een half uurtje eerder begonnen en het bleek dat we zelfs buiten konden zitten zodat we niet aan tijd gebonden waren voor de exterieurkeuring. Hiervoor moet het n.l. wel droog zijn.

We hebben met 17 voorjagers en hun honden de JBT af mogen nemen. In totaal zijn er 14 combinaties die het Certificaat van de JBT in ontvangst mochten nemen. 

2 Honden werden niet gekwalificeerd bij de exterieurkeuring. Klik hier voor alle verslagen.

3 Honden hebben niet alle testen behaald.

Achteraf was het een dag met een lekker zonnetje, soms dreigende wolken, maar plezierige voorjagers. Er klonken overal plezierige geluiden, een enkeling teleurgesteld in het resultaat. Wel was het dan gelijk duidelijk waaraan nog gewerkt en-of aandacht aan gegeven zou moet worden.

De JBT commissie heeft het als een goede dag ervaren waarop de beoordelaars Helma van Gils en Cor Woets het e.e.a. van hun kennis hebben kunnen overdragen aan de deelnemers. Gerard Mensink haalde terecht aan dat een enkele toch nog ringtraining met hun hond zouden moeten gaan volgen, om zo hun vizsla optimaal te kunnen laten beoordelen door de keurmeester.

Dit zijn de honden die geslaagd zijn voor de JBT:00JBT 29 april 2017 86 Gerald Verweij
Christel van der Geer met Nandor van het Oetervelt
T. Haven met Quodian's McKinley  (Kinley)
H.E.T. Buiting met Quodian's Madame Jeanette (Luca)
C.M.O. Devolder met Ian Büszkeségünk (Cooper)
M.A. Zoll-Ruurs  met Liska van de Achthoevenslag
C.G.J.H.Niel met Quodijin's Gaspar
F.J Ricke-Roosjen van Kedves Dragam Harmadik Binky Toy (Lila)
Petra de Bruijn met Chant d'or Passion de l'or Fauve (Hunter)
E.J. Sinnema  met Saba
G.H. Verweij met Lucas - Roepnaam: Luuk
H.Kragt met Bela  (Quodian's Burgundy)
Ben Harmsen met Vörös Vadász Idun (Nilsa)
A. de Haan met Luna
L. Haverkamp met Ekszer Quaerz (Quinn

Lees meer...

Nog maar twee jaren jong, maar toch nam de de Vizsla Vereniging van Italië het stokje van ons over en gaf te kennen gegeven dat men graag de Europa Cup 2016 wilde organiseren. Dit jaarlijkse veldwerk evenement voor alle rasverenigingen die de Vizsla vertegenwoordigen werd gehouden op 7-8-9 oktober in Lajatico (Pisa). 
Het Nederlandse team werd vertegenwoordigd door:

Quodian's Rembrandt van Michael Pallesen
Quodian's Cayenne van Lies van Essen
Fényes Varázs Glenda van Yvette Hoorman
Quodijin's Gündi van Yvette Hoorman (Derby)
14712989 10207085165158131 1388774012500869248 o
Met een relatief kleine afvaardiging behaalden we als team geen hoge plaatsing, maar desalniettemin mogen we trots zijn. Fényes Varázs Glenda van Yvette Hoorman haalde een 3e Uitmuntend en Quodian's Rembrandt (Szilas) van Michael Pallesen een Goed. Wanneer we met een vol team van 5 waren geweest waren we op de 5e plaats geëindigd. Nu moesten we het doen met plaats 8. (De puntentelling zal op de agenda worden gezet.) 
Hier vindt u de totaal uitslagen van de derby. En hier de totaal uitslagen van de open klasse.
Hieronder volgt een overzicht van alle gekwalificeerde honden en voorjagers die geplaatst werden. 

Lees meer...

Prachtige resultaten in Weert. Maar liefst 7 van de 8 deelnemers kwamen aan het einde van het spoor. De resultaten liegen er niet om, het was een geslaagde dag! Met dank aan de keurmeesters, aspiranten en sporenleggers; J.W. Feijen, X. van der Eynden en T. Mennen.

Resultaten;
1 UITMUNTEND CACT - Fay - Dwergdashond Ruwhaar
2 UITMUNTEND Res CACT - Gento van de Verre Hoeve - Vizsla Korthaar
3 UITMUNTEND Res CACT - Alsci Kacer - Vizsla Korthaar
UITMUNTEND - Etzel van de Jentelsbrink - Duitse Staande Langhaar
ZEER GOED - Mowgli Proudly Presents Floyd - Weimaraner Langhaar
ZEER GOED - Gercei Vadasz Zenith Drago - Vizsla Korthaar
GOED - Autumn Bells off Elquinta's Forrest

2016 zweetwerk

Op zaterdag 20 -8-2016 werd de SJP in Haaften georganiseerd door onze vereniging in samenwerking met de Grote Münsterlander Vereniging. Het was een gezellige dag en we hebben geluk gehad met het mooie weer. Er zijn 61 honden met hun voorjager van start gegaan. Helaas resulteerde dit niet in een diploma voor iedereen. Deze combinaties weten weer aan gewerkt moet worden. Vooral het kort apport konijn bleek lastig. Volgend jaar zien we jullie graag weer allemaal terug! Namens de apporteercommissie wil de Vizsla Vereniging de helpers nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet en de deelnemers voor hun sportiviteit.

Klik hier voor de pdf met alle uitslagen

De winnaars met het hoogste B-diploma: 
Nr 1 Ton van der Bruggen met Eleven Vidam's Iris
Nr 2 Marijn Blom met Alcsi Kacér
Nr 3 Paul van der Linden met Josje

winnaars b 2016

De winnaars met het hoogste C-diploma:
Monique van Rozendaal met Szervusz Csilke (Spike)
Henk Bos met Csillag Barát az Élet
Jeroen Paulus met Zoldmali Penge

Voor het vierde achtereenvolgende jaar waren we op 28 mei te gast op de terreinen van Andries Wajer te Hulshorst.
De NVHSH feliciteert alle deelnemers met de behaalde resulaten en met name de mensen die met een diploma naar huis konden gaan. Voor degenen, die het diploma (nèt) niet behaalden, staat uiteraard de uitnodiging volgend jaar in de herkansing te gaan !
De uitslagen vind je hieronder:

Basisexamen:
1e plaats met 49 punten Wenters Dévai Cspike van Carlo Opheij
2e plaats met 45 punten Joep v.h. Lange Voorhout (Thor) van Jimmy Witjes
3e plaats met 45 punten Biffy Clyro van de Verre Hoeve (Dokus) van Ed van Es

Special:
1e plaats met 290 punten Quodian's Ruby (Farah) van Christiane Timmers
2e plaats met 270 punten Bakó Barát az Elet van Eric Ouweneel
3e plaats met 270 punten Szep van Tineke Arends

Beste combinatie baas hond
Quodian's Ruby (Farah) van Christiane Timmers

Junior handling
1e plaats Anine Groenendijk met Vörós Vadasz Loke (Guus)

"Fokker" stelde de voerprijzen en presentjes beschikbaar. Heel hartelijk dank daarvoor! 

Klik hier voor de overige uitslagen

Hongaarse staande hond Vizsla Draadhaar

Naam hond Stamboek/nr Geb.datum Geslacht Eigenaar
Danka v. Smeagol-Rivendel NHSB 2790897 7-06-2013 teef John van Weert
09-03-2015  Beegden  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Epagneul Breton Club Nederland
Fényes Varázs Glenda NHSB 2916839 13-03-2013 teef Yvette Hoorman
nc
25-09-2015  Middelharnis  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
nc
10-10-2015  Fijnaart  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
1 ZG
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
10-04-2015  Tholen  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
2 ZG
24-04-2015  Middelharnis  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
nc
17-09-2015  Sint Annaland  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
gpt
09-10-2015  Tholen/Steenbergen (CACIT)  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CACIT)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Gömbi von der Wrangelsburg NHSB 2996840 15-01-2014 reu Eric Steehouwer
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
17-04-2015  IJzendijke  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
EV
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
04-09-2015  IJzendijke  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
19-09-2015  Middelharnis  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
nc
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
quodian's cardhu NHSB 2931460 5-07-2013 teef maaike van etten
04-04-2015  Zuidzande  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
el
03-10-2015  Steenbergen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Zoldmali Penge NHSB 2988159 11-09-2014 reu Jeroen Paulus
G
11-09-2015  Zuidzande  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
12-10-2015  Roswinkel   Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
04-09-2015  IJzendijke  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"

Hongaarse staande hond Vizsla Korthaar

Naam hond Stamboek/nr Geb.datum Geslacht Eigenaar
Alcsi Kacér NHSB 2994534 17-06-2014 teef Bernadette van Drie
1 G
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
3 G
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
18-04-2015  IJzendijke (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
17-09-2015  Sint Annaland  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
Baccardi Banataj Wind NHSB 2979913 12-05-2014 reu Irene Davidse
3 G
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
EV
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
09-10-2015  Steenbergen (jeugd)  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Baktai Fekete Blanka NHSB 2959810 29-06-2013 teef Michael Pallesen
18-04-2015  IJzendijke (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Baru vom Schimberg VDH 13.UK.5034 5-06-2013 reu kai steeg
EV
18-04-2015  IJzendijke (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
el
16-04-2015  Zuidzande  Voorjaarswedstrijd Continentaal I koppel (CACIT)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
10-04-2015  Oostburg  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
el
09-09-2015  Abbenes   Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Bella Rossi Buona Casa NHSB 2840570 16-03-2011 teef Monique van Rozendaal
gpt
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
el
03-10-2015  Steenbergen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Csipkéskuti Czikcak ( Csípke) NHSB 2992828 24-07-2014 teef Lies van Essen
1 ZG
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
x
25-04-2015  Dirksland  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ierse Setter Club
Dyra vom Lücken Reck VDH UK.14.5123 6-01-2014 teef Petra Frobel-Cikulis
18-04-2015  IJzendijke (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Gércei-Vadász Gerle "Gató" NHSB 2937581 24-12-2012 teef Okki Siahaya
ins
05-09-2015  Oostdijk  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
ins
03-10-2015  Steenbergen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Gércei-Vadász' Zenith "Drago" NHSB 2826994 12-04-2010 reu Bernadette van Drie
nc
06-05-2015  utrecht  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
3 G
10-10-2015  Fijnaart  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
ins
18-04-2015  IJzendijke (CACIT)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (CACIT)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
gpt
03-10-2015  Ferwert  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
3 G
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Ivólá v.d. Verre Hoeve NHSB 2753124 11-06-2009 teef Marjolein Welvaarts-van Kessel
nc
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
G 57p
25-11-2015  oostbrabant/limburg  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlandse Fauve de Bretagne Club
01-11-2015  Oss  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Club du Griffon Vendéen des Pays Bas
Jaranka van het Oetervelt NHSB 2851745 11-07-2010 teef Annemarie Verploegh
gpt
05-09-2015  Oostdijk  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
nc
03-10-2015  Steenbergen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
nc
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Joep v.h. Lange Voorhout NHSB 2987569 1-12-2014 reu Jimmy Witjes
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Joost NHSB 2967686 27-05-2014 reu Sanne Vermue
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
josje NHSB 2967688 27-05-2014 teef paul van der linden
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Julia v.h. Lange Voorhout NHSB 2987567 1-12-2014 teef Albert Boevé
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
09-10-2015  Steenbergen (jeugd)  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Kedves Drágám Cherokee Chief NHSB 2916506 11-03-2013 reu Varbian Heijne
EV
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Luszi van de Achthoevenslag NHSB 2982898 18-10-2014 teef Cees Beersen
12-10-2015  Roswinkel   Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
09-10-2015  Steenbergen (jeugd)  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
G
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Név Asszony's Csillag dé Vita (Csillag) NHSB 2669420 24-08-2007 reu Herman L. Obbink
ret
16-10-2015  Ossendrecht  Apporteerwedstrijd ter drijfjacht (CAC)  Org: Continentale Staande Hondenvereeniging
gpt
16-10-2015  Ossendrecht  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Continentale Staande Hondenvereeniging
nc
16-10-2015  Ossendrecht  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Continentale Staande Hondenvereeniging
Név Asszony's Gaya NHSB 2909505 3-01-2013 teef Ine Haarman
ins
03-10-2015  Steenbergen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Qoudian's Javik NHSB 2983562 22-10-2014 reu H.K. Kamphuis
1 U CACT
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Quodian's Cayenne NHSB 2892731 10-08-2012 teef Lies van Essen
ins
04-04-2015  Oostdijk  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
gpt
03-10-2015  Steenbergen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
nc
10-10-2015  Fijnaart  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
el
25-09-2015  Middelharnis  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
nc
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Quodian's Levanne NHSB 2971030 26-06-2014 teef Michael Pallesen
18-04-2015  IJzendijke (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
19-09-2015  Middelharnis  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
24-04-2015  Middelharnis  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
ZG
24-09-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
2 G
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
10-04-2015  Tholen  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
QUODIAN'S RED OAK (YENTLE) NHSB 2941106 3-10-2013 reu harry van dort
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
04-09-2015  IJzendijke  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
G
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
09-10-2015  Steenbergen (jeugd)  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Quodian's Rivella NHSB 2840146 16-05-2011 teef Monique van Rozendaal
2 G
10-10-2015  Fijnaart  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
nc
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Quodian's Rubens NHSB 2840142 16-05-2011 reu nicolette roodink
nc
25-09-2015  Middelharnis  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
1 U
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
nc
10-10-2015  Fijnaart  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
ins
02-10-2015  Cromstrijen  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CACIT)  Org: Nederlandse Korthals Griffon Club
Quodians Rembrandt NHSB 2840143 16-05-2011 reu Michael Pallesen
nc
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
1 G
03-10-2015  Ferwert  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
el
11-04-2015  Waterlandkerkje  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Epagneul Breton Club Nederland
1 G
10-10-2015  Fijnaart  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Szep NHSB 2913063 8-02-2013 teef Tineke A. Arends-Russchen
2 G
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Szép-viszla Diva NHSB 2884869 3-06-2012 teef Brigitte van Erkelens
gpt
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Szervusz Cseleste NHSB 2981344 7-10-2014 teef Janneke van der Ben
12-10-2015  Roswinkel   Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Szervusz Csilke (Spike) NHSB 2981349 7-10-2014 teef Monique van Rozendaal
07-10-2015  Cromstrijen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Korthals Griffon Club
09-10-2015  Steenbergen (jeugd)  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
G
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Szervusz Csipke NHSB 2981338 7-10-2014 reu Peggy van den Crommenacker
04-09-2015  IJzendijke  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
09-10-2015  Steenbergen (jeugd)  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
07-10-2015  Cromstrijen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Korthals Griffon Club
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
12-10-2015  Roswinkel   Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlandse Ver "De Duitse Staande Korthaar"
Szervusz Szende NHSB 2952627 27-01-2014 teef Leon Barnhoorn
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
03-10-2015  Ooltgensplaat  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Ver Vrienden Duits Draadhaar
EV
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Szimat Ersziny NHSB 2906623 6-12-2012 reu Otto Delfgou
ins
05-09-2015  Oostdijk  Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
EV
09-09-2015  Abbenes   Najaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlandse Ver Langhaar
Szimat Sasa NHSB NHSB2802078 10-06-2010 teef margriet pel
nc
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Utopy-Yule De Nieuwe Koop NHSB 2872204 23-02-2012 reu janine behr
2 G
22-04-2015  Steenbergen (novice)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Novice)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
vadaszfai gyalu NHSB 2861445 26-07-2011 reu Anjes Kamphuis
G
15-11-2015  Gieten  Zweetspoorproef F (CAC)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Wenters Dévai Arany Mira NHSB 2785313 7-03-2010 teef Bob Gaasbeek
Afgemeld
11-04-2015  Waterlandkerkje  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (CAC)  Org: Epagneul Breton Club Nederland
Wenters Devai Chivas "Figo" NHSB 2970025 2-06-2014 reu Bob Gaasbeek
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
Wenters Dévai Cinka NHSB 2970030 2-06-2014 teef Erika Elsjan
22-04-2015  Steenbergen (jeugd)  Voorjaarswedstrijd Continentaal I solo (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
26-09-2015  Fijnaart  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"
15-10-2015  Steenbergen  Jeugdveldwedstrijd (Jeugd)  Org: Nederlands Ver van Hongaarse Staande Honden "Vizsla"