Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Online bezoekers

We hebben 1022 gasten en geen leden online

Zoeken

Aankondiging activiteiten

1.    Veldwerkinstructie Willemstad

 • Vrijdag 2 maart 2018 >  max. 10 deelnemers

In samenwerking met keurmeester Cor Woets en veldbegeleider Huibert Polak kunnen we ook in 2018  een veldwerkinstructiedag organiseren in Willemstad. Een unieke kans voor wie graag meer wil leren over veldwerk! Deze instructiedag staat open voor ALLE voorjagers. Dus voor zowel meer ervaren voorjagers als beginnende voorjagers. Door gezamenlijk het veld in te gaan ontstaat de unieke mogelijkheid om veel van elkaar en elkaars hond te leren.

De bedoeling van deze instructiedag is om beginnende voorjagers te enthousiasmeren voor deze prachtige discipline en ervaren voorjagers verder te helpen hun vaardigheden in het veld te verbeteren. Klik hier om in te schrijven.

2.    Basis Veldwerk Test Willemstad

 • Zaterdag 3 maart 2018 >  max. 24 deelnemers

Voor het eerst gaan we dit jaar een Basis Veldwerk Test (BVT) organiseren. Het is geen instructiedag en ook geen veldwedstrijd, maar een test waarbij de aanleg van de staande hond wordt beoordeeld. De honden die voor deze test slagen krijgen voorrang bij de inschrijving voor de jeugdveldwedstrijden. Deelname aan de BVT is mogelijk als uw hond op de dag van de BVT tenminste 9 maanden oud is en niet ouder dan 24 maanden. Op de site van Orweja is een uitleg te vinden over de BVT, ook staat daar het voorlopig reglement. Zie link: http://www.orweja.nl/basis-veldwerk-test/

Inschrijven via my.orweja.nl

2.    Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

 • Zaterdag 28 april 2018 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Jeugdwedstrijd is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd tenminste 9 maanden oud is en geboren is op of na 1 maart 2016. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

3.   Veldwedstrijd Novice Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

 • Zaterdag 28 april 2018 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Novicewedstrijd is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd nog geen kwalificatie heeft behaald in de open klasse, ongeacht de leeftijd. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

 

Op zondag 29 april 2018 is de jaarlijkse JBT gepland. Deze wordt georganiseerd voor maximaal 18 Vizsla's. Deelnemers moeten om 9.00 uur aanwezig zijn. Let wel dit is onder voorbehoud. De exacte tijd staat t.z.t. vermeld in de uitnodiging.

In voorgaande jaren hebben we altijd gebruik gemaakt van de velden van wijlen Andries Wajer in Hulshorst. Door zijn overlijden op 6 juli 2017 is hier helaas een einde aan gekomen. Wij zijn altijd graag bij hem en zijn vrouw te gast geweest op hun terreinen om onze JBT te houden. We zijn op zoek gegaan naar een ander terrein. Na het bezoeken van diverse locaties denken dat we deze hebben gevonden, zowel voor de JBT, als voor de exterieur keuring én catering. In het afgelopen jaar is al door diverse rasverenigingen gebruikt gemaakt van dit terrein voor aanlegtesten etc.

De Waltakke
Bolksbeekweg 7
7241 PH Lochem

Het doel van de
JBT is het vinden van Vizsla’s die over jachteigenschappen beschikken. Vizsla’s die op een andere wijze, via veldwerk of KNJV-proeven bijvoorbeeld, niet in beeld komen. Vizsla’s die echter wel interessant (kunnen) zijn voor een verantwoord fokprogramma. Tevens is het vaak voor enkele deelnemers een hele leuke gelegenheid om eens te kijken wat jouw jachthond allemaal kan* en hoe zijn/haar bouw beoordeeld wordt. 

*enige training is aan te raden voor de testen.

Lees meer...

Na de heerlijke, drukbezochte strandwandeling in Hoek van Holland op 1 oktober, staan ook in 2018 weer nieuwe Vizsla wandelingen gepland!
Voor onze Nieuwjaarswandeling op zondag 7 januari hebben we deze keer (weer) gekozen voor het Leenderbos/Molenheide in Leende. Een prachtig, uitgestrekt natuurgebied en tevens losloopgebied dat bestaat uit naaldbossen, heidevelden en zandvlakten. Een perfecte plaats voor onze Vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan oftewel; rennen en stoeien! En voor ons als (toekomstig) eigenaar een gezellig samenzijn en heerlijke wandeling. 
De wandeling zal ongeveer 1.5/2 uur duren. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan.

We verzamelen vanaf 13:15 uur bij de parkeerplaats voor ‘Manege de Molenberg’, vertrek 13.30 uur. 

Navigatieadres: Valkenswaardseweg 29C, 5595 XB Leende.

Naderhand is het mogelijk om op eigen gelegenheid bij de manege of nabijgelegen Golden Tulip hotel iets te gaan eten/drinken. B
en je geïnteresseerd in dit prachtige ras? Loop gerust mee!

Voor vragen: Gerald 06-57366576 of mail
wandelingen@magyar-vizsla.nl

Voor de komende Europacup heeft het bestuur aan de hand van de aanmeldingen en de behaalde resultaten de volgende teams afgevaardigd:

Open klasse Team
Lies van Essen met Quodian’s Cayenne
Yvette Hoorman met Fényes Varázs Glenda
Michael Pallesen met Quodian’s Rembrandt
Monique van Rozendaal met Quodian’s Rivella
Monique van Rozendaal met Szervusz Csilke

Derby Team

Lies van Essen met Quodian’s Cajun
Yvette Hoorman met Quodijin's Gündi
Monique van Rozendaal met Szervusz Delta

Wij wensen Team NL heel veel succes in Denemarken.

Na de succesvolle wandeling in juni met zo'n 30 Vizsla's hebben we op 1 oktober weer een wandeling georganiseerd. De locatie voor onze Vizslawandeling is deze keer het strand van Hoek van Holland. Een perfecte plaats voor onze Vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan!

We verzamelen vanaf 13:15 uur bij de parkeerplaats aan het uiteinde van de Badweg. Vertrek 13:30. Door de duinen moeten we ongeveer 2 minuten aangelijnd lopen waarna de honden vrij het strand op mogen.
Leuk weetje: het strand van Hoek van Holland is echt mega groot; ca 250 meter breed en 3,5 kilometer lang!
We zullen ongeveer 1,5 - 2 uur wandelen natuurlijk ook afhankelijk van het weer... Voor de jongere Vizsla's zijn er mogelijkheden om eerder retour te gaan. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan.
Adres (gratis) parkeerplaats: Badweg – Hoek van Holland.

Uniek is dat deze wandeling ook per OV zeer goed te bereiken is!

Na de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid bij één van de strandtenten nog gezellig na te kletsen. Ben je geïnteresseerd in dit prachtige ras en heb je nog geen Vizsla? Loop gerust mee! Voor vragen: Gerald 06-57366576 of mail wandelingen@magyar-vizsla.nl

Hieronder vindt u de veldwerk activiteiten die wij voor het najaar van 2017 hebben gepland. De data en locaties zijn onder voorbehoud. Via de website zullen we u ruim van te voren op de hoogte brengen van de definitieve data en locatie.

Inschrijvingen voor de genoemde activiteiten kan plaatsvinden via de elektronische weg nadat de betreffende inschrijfformulieren op de website zijn geplaatst.

Sluitingsdatum van de inschrijving voor de activiteiten is 14 dagen voor aanvang van de activiteiten. Kort na de sluiting zullen de inschrijvers per e-mail op de hoogte worden gesteld van de status van hun inschrijving.

Bij de jeugdklasse gelden de voorrangsregels zoals deze eerder door de vereniging zijn vastgesteld; namelijk leden met Vizsla hebben voorrang, dan leden die hebben ingeschreven met een ander ras, daarna komen niet leden met een Vizsla en als laatste niet leden met een ander ras.


Veldwerktraining te Biervliet (Zeeland)

 • Zaterdag 9 september 2017 >  max. 10 deelnemers

Deze training is open voor alle voorjagers die met hun Vizsla willen gaan deelnemen aan veldwedstrijden. De minimale leeftijd van de deelnemende honden is 9 maanden, dit ook omdat de training wordt gegeven in de bietenvelden. De training zal dit najaar gegeven worden door Jack de Dobbelaere. Een zeer ervaren voorjager van de Duitse Staande Draadhaar. Deze training wordt aangeboden inclusief koffie en lunch voor 45 euro.
Klik hier om in te schrijven.

Voor meer inlichtingen over de trainingen kunt u contact opnemen met Monique van Rozendaal (06-21511132) of per e-mail via veldwerk@magyar-vizsla.nl


Veldwedstrijden

De inschrijving voor de veldwedstrijden verloopt via het digitale ORWEJA wedstrijdensysteem my.orweja.nl. Als het een nieuwe inschrijving betreft dient u zich eerst te registreren. Na de registratie vult u dan de gegevens van uw hond in en kunt u de stamboom en registratieformulier uploaden. Heeft u een account aangemaakt dan kunt u zich inschrijven voor de gekozen wedstrijd(en). Nadere informatie over de inschrijving kunt u vinden op de site van ORWEJA of door de volgende links te volgen: Informatie over hoe te registreren.

U kunt zich inschrijvingen voor de volgende 3 wedstrijden vanaf dinsdag 1 augustus: 

 1. Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te Fijnaart (Noord-Brabant)
  • Zaterdag 30 september 2017 > max. 12 honden
 1. Veldwedstrijd CAC Rubriek B te Fijnaart (Noord-Brabant)
  • Zaterdag 7 oktober 2017 > max. 12 deelnemers
 1. Veldwedstrijd Jeugd/Novice Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)
  • Zaterdag 14 oktober 2017 > max. 24 honden (12 Jeugd en 12 Novice)

Lees meer...

In 2015 was al bekend dat ook dit jaar de Deense Vizsla Vereniging graag de editie voor 2017 wilde organiseren. We zijn heel blij dat de Denen dit wederom willen doen en hopen op een gezellig en sportief samenzijn van vele Vizsla Verenigingen. De Europa Cup 2017 wordt gehouden op 22-23-24 september.

Mocht je interesse hebben in deelname in het Nederlands Team Open klasse of Derby team dan ontvangen we graag een mailtje; veldwerk@magyar-vizsla.nl
Voor de Open Klasse gelden toelatingseisen. Zie deze link voor de criteria.

Klik hier voor de offciële uitnogiging van de Dansk Vizsla Klub met details over het programma, deelname en accomodaties.

Op zaterdag 17 juni kun je weer oefenen voor de Standaard Jachthonden Proeven. Dan organiseert de apporteercommissie voor de derde keer een SJP Trainingsdag. Ben je al aan het trainen voor deelname aan de SJP in Haaften dit jaar? Dan is deze oefendag wat voor jou.
De SJP Trainingsdag is een generale repetitie van de C-, B- en A-onderdelen van de SJP. Niet met een keurmeester die je alleen een cijfer geeft, maar deze is tevens een ervaren begeleider die je aanwijzingen of tips meegeeft. Daarmee kun je je verder voorbereiden op bv de SJP die in augustus georganiseerd wordt in Haaften.
Bij de vorige edities van de SJP Trainingsdag bleek het niet alleen heel gezellig om een dag op te trekken met andere Vizsla-voorjagers, maar vooral ook heel leerzaam. Hoe train jij voor de proeven? Doet jouw Vizsla dat nou ook altijd? Hoe pak jij dat aan?
Er wordt gewerkt met wild, net als bij de SJP’s. ’s Morgens krijg je het wild uitgereikt en dat hoef je aan het eind van de dag niet meer in te leveren. Dus kun je thuis nog eens oefenen met wild.

Inschrijving voor de SJP oefendag op 17 juni te Haaften is niet meer mogelijk. De inschrijving is pas compleet als de betaling ontvangen is. Leden betalen 35 euro en niet-leden 45 euro. Je krijgt nog bericht over definitieve deelname. Loopse teven kunnen helaas niet deelnemen.

Wij zijn nog op zoek naar enkele helpers voor deze dag, dus mocht je zin hebben om ons te helpen, stuur dan een mailtje naar haaften@magyar-vizsla.nl
De apporteercommissie kijkt uit naar deze dag en hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvol SJP seizoen!

Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor de Kampioenschapsclubmatch 2017 voor de Vizsla Korthaar en Vizsla Draadhaar, welke gehouden zal worden op zondag 10 september 2017. De Kampioenschapsclubmatch zal worden gehouden bij manege Fjordhest-Gard, Krimweg 125, 7531 TL te Hoenderloo. Bij slecht weer worden de exterieurkeuringen naar binnen in de manege verplaatst, maar we hopen natuurlijk dat we alle Vizsla’s kunnen showen op het buitenterrein in het zonnetje.

Als keurmeesters zijn uitgenodigd Mw. Gerda Halff-van Boven (alle reuen, onder voorbehoud) en Ms. Elaine Bradley (UK) (alle teven, onder voorbehoud). De keuringen beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9:00 uur bent u van harte welkom.
Vanwege het aantal inschrijvingen is ervoor gekozen alle keuringen door Ms. Elaine Bradley te laten verrichten. Zij keurt zowel de reuen als de teven. Alle keuringen vinden daarmee plaats in één ring. 
De inschrijving sluit op 26 augustus 2017. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Lees meer...

Na de succesvolle wandeling in maart met zo'n 35 Vizsla's hebben we op 11 juni weer een wandeling georganiseerd.

De locatie voor onze Vizslawandeling is deze keer het Kuinderbos van (1200 ha) in Luttelgeest. Dit is het grootste aaneengesloten bos van de Noordoostpolder. In het westelijk deel van het Kuinderbos mogen honden loslopen. Een prachtig, uitgestrekt bos dat (bijna) alles heeft wat een Vizsla-bezitter maar kan wensen: prachtige wandelroutes, brede lanen, grasvelden, knusse slingerpaadjes, voldoende zwemgelegenheid en natuurlijk gezellige horeca.
Een perfecte plaats dus voor onze Vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan!

We verzamelen vanaf 13:45 uur bij de parkeerplaats aan de Schansweg, vertrek 14:00 uur.
We zullen ongeveer 1,5 - 2 uur wandelen.
Adres parkeerplaats: Schansweg (t.h.v. nummer 4) Luttelgeest.

Voor de jongere Vizsla's zijn er mogelijkheden om de route af te snijden.
Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan.

Na de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid bij het nabijgelegen Restaurant De Wipkip nog gezellig na te kletsen.

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige ras? Loop gerust mee!

Voor vragen: Gerald 06-57366576 of mail wandelingen@magyar-vizsla.nl

Op zaterdag 27 mei aanstaande is er weer onze jaarlijkse Vizsladag! Elk jaar weer dè gelegenheid voor leden en liefhebbers van Vizsla’s om elkaar beter te leren kennen en kennis te maken met jachthondensport. Niet alleen het multidisciplinaire karakter maakt deze dag bijzonder, deze dag wordt wederom afgesloten met de algemene ledenvergadering en een overheerlijke maaltijd. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Locatie: Wederom zijn we dit jaar te gast op de terreinen van de familie Andries Wajer, Varelseweg 102, 8077 RA te Hulshorst (nabij Nunspeet).

Onderdelen waaraan je onder meer kunt deelnemen zijn:

Klik hier voor de volledige aankondiging

Hierbij de informatie over de WT van 13 mei aanstaande die in in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Heidewachtel Liefhebbers wordt georganiseerd. Graag willen we de voorjagers erop wijzen om goed het reglement en de bijlage te lezen alvorens in te schrijven.

plaats: Klundert

aantal deelnemers: maximaal 60, verdeeld over 4 klassen
inschrijving alleen open voor continentaal staande honden, rubriek B en C

Wedstrijd conform het definitief regelement (link naar reglement)

Inschrijven tot 21 april 2017 (klik hier om in te schrijven)

Lees meer...

De voorjaarseditie van de JBT zal dit jaar wederom in Hulshorst gaan plaatsvinden en staat gepland voor zaterdag 29 april 2017. Wij kunnen ook deze keer maximaal 18 deelnemers toelaten.

Het doel van de JBT is het vinden van Vizsla’s die over jachteigenschappen beschikken. Vizsla’s die op een andere wijze, via veldwerk of SJP (Standaard Jachthonden Proeven) bijvoorbeeld, niet in beeld komen. Vizsla’s die echter wel interessant (kunnen) zijn voor een verantwoord fokprogramma.

De JBT bestaat uit de volgende tests

 • Schottest
 • Veldtest
 • Spoortest
 • Watertest
 • Apporteertest

Voor een volledige beschrijving van de JBT verwijzen wij u graag naar het reglement.

Een JBT certificaat kan dan ook helpen bij het verkrijgen van een positief fokadvies van de vereniging (fokreglement). Ook bent ook van harte welkom als u niet met uw hond wilt fokken, maar wel geïnteresseerd bent in de jachteigenschappen van uw Vizsla.

Naast het testen van jachteigenschappen vindt er op deze dag een exterieurkeuring plaats. De beoordeling van deze keuring heeft geen invloed op het wel/niet behalen van een JBT certificaat. Echter, als uw hond ouder is dan 9 maanden op de dag van keuring, dan wordt de beoordeling wel als officiële exterieurkeuring erkend.

Bent u bereid om uw fantastische Vizsla te tonen ? Dan zijn wij erg benieuwd naar wat uw hond in huis heeft en zien wij u graag op zaterdag 29 april in Hulshorst.

Inschrijven is niet meer mogelijk. (deelname open voor honden vanaf 7 maanden op de dag van de test)

Heeft u nog vragen ? Stuurt u dan een e-mail naar
jbt@magyar-vzisla.nl of bel Ine Haarman (06-44984455 tussen 18:00 en 21:00)

Nadat we vorig jaar als mede organisator de Workingtest voor staande honden hebben georganiseerd in Klundert gaan we daar dit jaar een vervolg aan geven. Rikus Leehuis gaat samen met de apporteercommissie proberen de tweede editie nog succesvoller te maken dan de eerste keer.
Zaterdag 13 mei is de datum. Zet deze alvast in je agenda. De details worden later bekend gemaakt want hierover zijn we nog in overleg.
Let op! Dit is geen officiele Orweja Working Test (OWT), maar een reguliere WT.
We kunnen nog helpers gebruiken op de dag zelf, dus mocht je zin hebben om ons te helpen, meld je dan op ons mailadres haaften@magyar-vizsla.nl

Voor onze voorjaarswandeling is deze keer gekozen voor de zogenaamde Vijverwandelnig in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en ligt ten oosten van Hilversum. Een prachtig, uitgestrekt natuurgebied dat (bijna) alles heeft wat een vizsla-bezitter maar kan wensen: prachtige wandelroutes, brede lanen, knusse slingerpaadjes, zwemgelegenheid en gezellige horeca. 
Een perfecte plaats dus voor onze vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan! 

We verzamelen vanaf 12.30 uur bij het parkeerplaats "spechtenpad", vertrek 12.30 uur.
We zullen ongeveer 6 km (1,5 - 2 uur) wandelen. Voor de jongere vizsla's zijn er mogelijkheden om de route af te snijden. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan. 

Na de wandeling is er de mogelijkheid om bij Theehuis 't Hooge erf nog gezellig na te kletsen.

Adres parkeerplaats:
Parallel aan de Hilversumsestraatweg (N415) te Baarn, t.h.v. nummer 18.
Voor vragen: whatsapp Gerald 06-17248447 of mail wandelingen@magyar-vizsla.nl

1.    2-daagse Veldwerkinstructie Fijnaart

 • Vrijdag 24 februari en Zaterdag 25 februari 2017 >  max. 10 deelnemers

In samenwerking met keurmeester Cor Woets en veldbegeleider Huibert Polak kunnen we 2 dagen een  veldwerkinstructiedag organiseren in Fijnaart. Een unieke kans voor wie graag meer wil leren over veldwerk! Deze instructiedagen staan open voor ALLE voorjagers. Dus voor zowel meer ervaren voorjagers als beginnende voorjagers. Door gezamenlijk het veld in te gaan ontstaat de unieke mogelijkheid om veel van elkaar en elkaars hond te leren.

De bedoeling van deze instructiedagen is om beginnende voorjagers te enthousiasmeren voor deze prachtige discipline en ervaren voorjagers verder te helpen hun vaardigheden in het veld te verbeteren.

Het is mogelijk om voor 1 of 2 dagen in te schrijven. Bij het inschrijven kan worden aangeven welke dag de voorkeur heeft. Zolang er plaats is wordt iedereen ingedeeld voor 1 dag, mochten er plaatsen vrij zijn na sluiting van de inschrijving dan worden die plaatsen opgevuld met diegene die hebben aangeven ook een tweede dag te willen deelnemen.
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

2.    Veldwedstrijd Jeugd Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

 • Zaterdag 22 april 2017 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Jeugdwedstrijd is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd tenminste 9 maanden oud is en geboren is op of na 1 maart 2014. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

3.   Veldwedstrijd Novice Rubriek B te Steenbergen (Noord-Brabant)

 • Zaterdag 22 april 2017 > max. 12 honden

Deze wedstrijd staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Deelname aan de Novicewedstrijd is mogelijk als uw hond op de dag van de wedstrijd nog geen kwalificatie heeft behaald in de open klasse, ongeacht de leeftijd. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.
Inschrijven via my.orweja.nl

Voor onze Nieuwjaarswandeling hebben we deze keer gekozen voor Leenderbos/Molenheide in Leende. Een prachtig, uitgestrekt natuurgebied dat bestaat uit naaldbossen, heidevelden en zandvlakten. Een perfecte plaats voor onze Vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan: 
rennen, graven en stoeien. We verzamelen vanaf 12.15 uur bij het restaurant Capriole, vertrek 12.30 uur. 
We zullen ongeveer 1,5 - 2 uur wandelen. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan.

Adres:
Restaurant Capriole
Dit restaurant bevindt zich op het terrein van manege De Molenberg.
Navigatieadres: Valkenswaardseweg 29C, 5595 XB Leende

Voor vragen, whatsapp Marjolein 06-57886838 (gelieve niet bellen) of mail wandelingen@magyar-vizsla.nl


Zoals u heeft kunnen lezen organiseerden wij dit jaar de Championnat d’ Europe. Behalve qua organisatie komt er ook het een en ander kijken bij de voorbereiding van de honden op dit evenement. Om de honden voor te bereiden op veldwerkwerdstrijden, organiseert de vereniging veldwerkcursussen. Ook hiervoor zijn uiteraard velden nodig. Wij doen een beroep op u om in uw veld (eenmalig) gelegenheid te krijgen voor een training. Indien u bereid bent hieraan uw medewerking te verlenen kunt u dit melden bij de voorzitter van de evenementencommissie Attila Szunomar of bij een van de bestuursleden.

Wij rekenen op uw medewerking.
Het bestuur
Het is een bekend gegeven dat Verenigingen nooit genoeg vrijwilligers en helpers kunnen hebben.

Lees meer...