user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Uitnodiging voor poll

Op 22 februari ontvangen alle leden een mail van het bestuur. Daarin wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan de bestuursverkiezing. Nu door de corona-maatregelen de ALV in februari niet door kan gaan is voor deze vorm gekozen. De vereniging is immers gebaat bij een volledig bestuur voor de continuïteit op alle fronten.

Peggy is als voorzitter aftredend en niet herkiesbaar. Zij heeft aangegeven om gezondheidsredenen haar taken eind februari te willen neerleggen, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Het bestuur is blij een zeer geschikte kandidaat te hebben gevonden om Peggy te vervangen.

Het bestuur draagt twee nieuwe bestuurskandidaten voor:

  • Ruben Groenendijk voor het voorzitterschap en
  • Peter Verlouw.

In de ALV-Varia lees je meer over Ruben en Peter en over de bestuursverkiezing.

In de poll legt het bestuur ook een voorstel aan de leden voor, om de fokgeschiktheidskeuring op te nemen in het Verenigingsfokreglement. Dit doen we omdat we van mening zijn hiermee niet langer te kunnen wachten. Lees het voorstel goed door en breng je stem uit.

Zoals reeds vermeld in de ALV-Varia zijn we enigszins gedwongen tot deze stap, omdat we door de Covid 19 epidemie, de reguliere ALV uit hebben moeten stellen tot 15 mei 2021.

Heb jij op 24 februari nog geen mail van het bestuur ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk niet jouw huidige emailadres. Laat het ons weten. Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we kunnen regelen dat jij alsnog de poll ontvangt.

bestuurvizsla